Ctac van start met Persity Resourcing en Persity Search

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/01/2011 08:12
Ctac Nederland BV (Ctac), dochterbedrijf van ICT-dienstverlener Ctac N.V., heeft samen met de eigenaren van Persity Recruitment twee joint ventures opgericht, namelijk Persity Search BV en Persity Resourcing BV.

Met Persity Resourcing richten de twee samenwerkende partijen zich op detachering van SAP-consultants. Ctac werkt nu veelal op project- en beheerbasis, en breidt zijn portfolio nu ook uit met een detacheringstak. Daarnaast zal Persity Resourcing in de toekomst eigen medewerkers in dienst nemen. Hierbij gaat het om consultants die kiezen voor een meer ondernemend model. De beloning van de consultants is sterk gekoppeld aan hun omzetgenererend vermogen. Door zich aan te sluiten bij Persity Resourcing, profiteren medewerkers van het nationale netwerk en de expertise van zowel Ctac als Persity. Persity Search richt zich op werving en selectie van (SAP)-professionals en sales, zowel voor Ctac als voor derden.

Door deze samenwerking is Ctac de komende jaren beter in staat om zijn HR-doelstellingen op het gebied van in- en doorstroom van medewerkers te realiseren. Dat is met name van belang met het oog op de bestaande en verwachte schaarste aan SAP-professionals.

Ctac houdt 51% en Persity houdt 49% van de aandelen in Persity Resourcing en Persity Search. Ctac heeft met deze joint ventures een bredere dienstverlening in Nederland. Het belang van Ctac zal de komende jaren geleidelijk worden vergroot naar 100%. De prijs die voor het uitbreiden van het belang zal worden betaald hangt af van de toekomstige resultaten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL