CTAC, Besluiten Algemene Vergadering van aandeelhouders

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/05/2009 18:36
SAP-service provider Ctac N.V. (Ctac) maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders de volgende besluiten zijn genomen.
Raad van Commissarissen
De heer Ed Kraaijenzank is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Herman Olde Hartmann is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders herbenoemd. Het betreft hier een tweede termijn van vier jaar. De heer Ad van den Huijsen heeft zijn derde termijn afgesloten is derhalve – conform rooster - terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Ctac.

Naast de heer Olde Hartmann (voorzitter) en de heer Kraaijenzank maakt verder de heer Hans Jägers deel uit van de Raad van Commissarissen.

Dividend
Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2008 een dividend zal worden uitgekeerd van EUR 0,13 per aandeel in contanten.

plaatsing op 21 mei om 10.32
De AVA was rustig qua vragen stllers. er waren ca. 65 personen aanwezig en daaronder waren 2 belastingdienst mensen. Die wilden wel eens een AVA sfeer meemaken.
Verder werd er extra tijd aan het afscheid van Jägers (commissaris) besteed.
Geen vragen over het eerste kw. 2009, de nieuwe klant Ricoh etc.
Jammer dat onze nestor wegens ziekte niet aanwezig kon zijn.
CTAc heeft last van de mindere vraag naar diensten, maar CTAc weet het met kosten (inhuur krachten weg) aardig op te vangen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL