Ctac neemt Crossverge over, wie of wat zit daar achter?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/06/2008 13:54
Crossverge BV. is een bedrijf met hoog gekwalificeerde kennis en ervaring vanuit twee disciplines: informatica en bedrijfskunde. Onze specialisten hebben veel ervaring in software-ontwikkeling en systeemintegratie, en analyse en verandering van bedrijfsprocessen.

Uit de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in een aantal succesvolle projecten bij grote organisaties, ontstond een vernieuwend concept. Dit is de basis geweest voor de ontwikkeling van het produkt Crossverge.

De specialisten van Crossverge BV. richten zich nu volledig op de uitvoering van projecten met behulp van de standaard Crossverge software, en de verdere ontwikkeling van Crossverge op basis van gebruikerswensen en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Crossverge BV. werkt samen met partners om meer bedrijven te kunnen laten profiteren van de grote voordelen die Crossverge te bieden heeft. Daarnaast ondersteunen wij Crossverge gebruikers met een help-desk, opleiding, onderhoud, en de Crossverge Hosting Services.

2005-09-19
Ctac / Re-Spect signs contract with Crossverge
Crossverge BV en Re-Spect BV ontwikkelen samen een innovatief POS concept (Point Of Sale).

2006-09-28
Re-Spect launches XV Retail
Re-Spect BV, onderdeel van Ctac, heeft op 28 september de introductie van de Crossverge Retail Suite bekend gemaakt.

30 mei 2008
SAP-specialist Ctac N.V. (“Ctac”) heeft overeenstemming bereikt over de
overname van alle uitstaande aandelen Crossverge B.V. (“Crossverge”).
Crossverge ontwikkelt het succesvolle softwareproduct XV Retail, een
geïntegreerde totaaloplossing voor retailondernemingen.

Crossverge
Referenties,

MAG45, (te Eindhoven) voorheen een onderdeel van Philips, vroeg aan Crossverge BV een systeem te realiseren voor het beheer van (produkt)content, publiceren naar papier en internet, en e-business gekoppeld aan het back-office systeem van BaaN.
Crossverge B.V. heeft voor MAG45 binnen drie maanden een volledig Crossverge oplossing gerealiseerd. De opgebouwde database bevat de uitgebreide product content van ongeveer 100.000 onderdelen. De database is gekoppeld aan het ERP systeem dat een groot deel van de content levert.

De volledige technische produkt documentatie en prijslijsten op papier worden automatisch gegenereerd uit de Crossverge database. Op de website van MAG45 wordt het complete assortiment met uitgebreide informatie dynamisch weergegeven in meerdere talen.

De produkten kunnen besteld en geconfigureerd worden, bestellingen worden vanuit XV-Web verzonden en automatisch ingelezen door het ERP systeem. Crossverge verzorgt middels de XV Hosting oplossing de webshop als steeds belangrijker wordend verkoopkanaal voor MAG45.

Minkels (te Veghel) is een innovatieve en toonaangevende producent van hoogwaardige elektronica behuizingen.
Voor het beheer van de produkt informatie is een classificatiesysteem opgezet gebaseerd op Crossverge software.

De productdatabase wordt automatisch gevoed door het ERP systeem, en is de drijvende kracht voor de module XV Print, waarmee het automatisch genereren van specifieke produktcatalogi en prijslijsten in meerdere talen voor verschillende marktregio's gerealiseerd wordt.

Met behulp van de XV Web module wordt een dynamisch gegenereerde produktcatalogus op Internet gepubliceerd.

Bovendien wordt de content voor het Intranet van Minkels in de Crossverge database ondergebracht waardoor ook deze eenvoudig door Minkels zelf te beheren is.

DGC (te IJsselstein)is een grote coöperatieve inkoopvereniging die voor haar leden (installatiebedrijven) inkoopcontracten afsluit met tal van grote leveranciers in de elektro- en installatiebranche. Op basis van Crossverge wordt een ambitieus project uitgevoerd, waarbij een centrale artikeldatabase gerealiseerd wordt (ordegrootte 700.000 artikelen).

De artikelinformatie bestaat uit (geclassificeerde) stamgegevens, handelsgegevens en inkoopcondities. Deze informatie wordt vanuit tal van leveranciers en fabrikanten automatisch geimporteerd, gecontroleerd en onderhouden.

De leden van DGC kunnen de door hen benodigde selectie uit de centrale artikeldatabase opvragen, en gebruiken om hun eigen (ERP) systeem automatisch te voeden met actuele produkt- en prijsinformatie.

De inrichting van het Crossverge systeem is voor DGC gebaseerd op binnen de branche gehanteerde standaarden zoals de ETIM classificatie en het PAB formaat. Voor de informatie-uitwisseling wordt veelal gebruik gemaakt van XML.

Door de invoering van dit Crossverge systeem wordt door DGC een nieuwe stap gezet om te komen tot gestandaardiseerde produktinformatie-uitwisseling binnen de installatiebranche.

Crossverge BV zoekt samenwerking met partners in de volgende categorieen:
- ERP leveranciers
- Software huizen
- Branche organisaties




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL