Ctac, Perry Sport kiest XV Retail van Re-Spect als nieuwe POS-oplossing.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/04/2008 08:21
Ctac dochter verbetert inzicht in verkoop en verlaagt beheerkosten
Winkelketen Perry Sport, onderdeel van de Unlimited Sports Group, heeft na
een uitgebreid selectietraject gekozen voor de Point-of-Sale-oplossing XV
Retail van Re-Spect, onderdeel van SAP-specialist Ctac. De nieuwe oplossing
biedt Perry Sport meer inzicht in de verkopen tegen lagere beheerkosten. XV
Retail is via het web te distribueren waardoor alle kassa’s in de 47 vestigingen van Perry Sport centraal te beheren zijn.
Als sports retailer heeft Perry Sport te maken met veel wisselende, seizoensgebonden collecties. De kassasystemen bieden veel informatie over actuele verkopen en klantvoorkeuren. Toen duidelijk werd dat het bestaande kassasysteem Perry Sport hierin onvoldoende ondersteunde en aan vervanging toe was, startte het bedrijf een oriëntatie op een nieuw systeem. Na een uitgebreid selectieproces koos Perry Sport voor XV Retail van Re-Spect. Belangrijke redenen voor die keuze waren de naadloze aansluiting op het
SAP-systeem van de retailer en de lage beheer- en onderhoudskosten.
Perry Sport zet twee modules van XV Retail in: XV POS voor de kassa’s en XV Store Logistics voor de logistieke functionaliteit. Met de nieuwe omgeving is Perry Sport in staat online inzicht te creëren in de verkopen. Daardoor is het mogelijk om voorraden optimaal te verdelen en zo nodig te herverdelen over de 47 vestigingen.
“We zijn verheugd dat Perry Sport na een uitgebreide selectieprocedure voor XV Retail heeft gekozen,” zegt Jan-Willem Wienbelt, Interim-CEO en CFO bij Ctac. “Met XV Retail profiteert Perry Sport van lage beheer- en onderhoudskosten, terwijl het inzicht in de verkoopinformatie wordt vergroot. De keuze van Perry Sport voor XV Retail van Re- Spect is een bevestiging van onze kennis en ervaring met branchespecifieke oplossingen voor SAP-systemen.”

reactie XEA.nl
Ctac, daar waren wij bij de presentatie van de jaarcijfers 2007. Daar is een goede indruk geven hoe Ctac er voor staat. Ook de nieuwe man (Groenendaal) is een versterking van het team. Weet waar Abraham de mosterd vandaan haalt en ook zijn de kosten door hetzelf bouwen en uitvoeren van vernieuwing sytemen bij Ctac aanzienlijk lager dit jaar en volgende jaren. Bij nieuwe overnames kan nu op 'n heel snelle een eenvoudig wijze alles samengevoegd worden.
Ctac een bedrijf waar meer inzit!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL