Ctac, Hitch al één jaar succesvol

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/07/2007 14:57
Hitch, onderdeel van het Ctac Powerhouse, richt zich op trainingen, workshops en verandermanagement. Via maatwerk trainingen en een opleidingsrooster geeft Hitch op passende wijze invulling aan de opleidingsvragen van organisaties. In mei 2006 is deze businessunit van start gegaan. Het eerste jaar is afgerond met veelbelovende resultaten. Mede als gevolg hiervan zijn de trainingsfaciliteiten uitgebreid.

De ‘Hitch-methode’ wijkt af van wat bij opleiders gebruikelijk is. En dat heeft veel resultaat geboekt. “Bij het overbrengen van de stof laten we de ballast weg en gaan we recht op de kern af. Bovendien behandelen we nooit een theoretisch concept zonder meteen te laten zien hoe dit in de praktijk werkt. Het is veel effectiever als je alle cursisten direct de gelegenheid geeft te oefenen in een SAP-omgeving. Dat is de kracht van Hitch: meteen to-the-point en meteen hands-on. Een bewezen didactisch concept” aldus Richard Benschop, Business Unit Manager.

De rapportcijfers van het eerste jaar van Hitch laten het effect van deze aanpak duidelijk zien:

Aantal cursisten: >250 personen

Deelnemers Masterclass: 4 uitvoeringen in BI en Financials

Geslaagd: 100%

Trainers in dienst van Hitch: ca. 15 trainers

Waardering training door cursist: gemiddeld 8,5

Consultancy: > 200 dagen besteed aan verandermanagement opdrachten.

Gezien de ontwikkelingen die Hitch in het eerste jaar heeft doorgemaakt, wordt er veel verwacht van deze businessunit. De ontwikkeling van nieuwe trainingen, workshops en Masterclasses staat daarom niet stil. Regelmatig worden nieuwe onderwerpen aan het opleidingsrooster toegevoegd. Ga voor meer informatie naar www.hitch.nu of neem contact met ons op via +31(0)73 – 6920521.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL