TIE Kinetix is Premier Google for Work Partner

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/09/2015 08:11
TIE Kinetix (Euronext Amsterdam: TIE), aanbieder van Total Integrated E-Commerce oplossingen en specialist voor Google Search Appliance (GSA), kondigt vandaag aan dat het per 1 augustus 2015 een Google for Work Premier Partner is geworden. De Premier-laag is gereserveerd voor bedrijven die hebben aangetoond op basis van commerciële resultaten en succesvolle implementaties op het hoogste niveau te kunnen presteren en bekwaam te zijn.
GSA is een schaalbare hard- & software oplossing die de Google zoekfunctionaliteit naar de content van een organisatie brengt, ongeacht waar de content is in documentopslag, databases, publieke website, online winkels of systemen voor PLM, content management en ERP. Met GSA wordt de zoekfunctionaliteit ervaren door miljoenen wereldwijd nu ook toegankelijk voor individuele bedrijven met specifieke enterprise toepassingen om zoeken eenvoudiger, intuïtiever en op maat te maken.

TIE Kinetix heeft vele klanten zoals Swisscom en Sky geholpen Google Search te implementeren in hun bedrijf. Door Google for Work Premier Partner te worden, biedt TIE Kinetix nog meer mogelijkheden om innovatie en waarde voor haar klanten te bieden.

Erik Jan Hengstmengel, Managing Director bij TIE Kinetix GmbH zegt: “De Google for Work Premier Partner status helpt ons de waarde van GSA voor al onze klanten te verhogen. GSA biedt een breed aanbod van krachtige API’s die ons de mogelijkheid bieden om onze klanten de meest krachtige zoekoplossing op de markt te bieden. De Premier status is het resultaat van een lange en intensieve samenwerking met Google om onze klanten, inclusief 3 DAX bedrijven, hun E-business verder vooruit te brengen.”





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL