Tie doet onderhandse plaatsing voor EUR 0,26

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/11/2003 08:31
Het aan de Amsterdamse Effectenbeurs EuroNext genoteerde B2B-integratiesoftwarebedrijf TIE Holding N.V. ('TIE') maakt hierbij bekend onderhands 950.000 nieuwe aandelen te hebben geplaatst tegen een prijs van EUR 0,26 bij een professionele belegger.

De transactie wordt vandaag (28/11) voltooid, waardoor TIE haar eigen vermogen versterkt met EUR 247.000. Het geld zal worden aangewend ter aflossing van kortlopende schulden. Het totale aantal uitstaande aandelen zal toenemen tot 20.085.225, zodat deze uitgifte een stijging van minder dan 5% van het aandelenkapitaal betekent.

Dick Raman, CEO van TIE: "Zoals reeds eerder gemeld zal TIE proberen de toegang tot de kapitaalmarkt die zij als beursgenoteerd fonds heeft, benutten voor het aantrekken van vermogen. Wij constateren dat ons aandeel sterk in de belangstelling staat, getuige de hoge volumes in ons aandeel op de markt. Dit maakt het voor TIE mogelijk nieuw geld aan te trekken en te gebruiken om onze balanspositie te versterken."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL