Tie, www.MKBkantoorartikelen.nl, de nieuwe webshop voor kantoorartikelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/09/2011 08:15
TIE Kinetix kondigt vandaag aan dat de webshop voor kantoorartikelen www.MKBkantoorartikelen.nl online is gegaan. MKB Kantoorartikelen maakt gebruik van de TIE Kinetix E-commerce oplossing, de TIE MamboFive Commerce suite.

Ondernemers hebben voortaan de mogelijkheid om al hun kantoorartikelen online te bestellen op MKBkantoorartikelen.nl. MKB Kantoorartikelen richt zich op de zakelijke markt en maakt het mogelijk snel en gemakkelijk tegen zeer concurrerende lage kosten o.a. kantoorartikelen, computer supplies, toner en cartridges online te bestellen.

Compleet assortiment
“Ondernemers kunnen bij ons kiezen uit meer dan 16.000 artikelen, welke wij direct kunnen leveren. Allemaal gemakkelijk en veilig online te bestellen”, zegt directeur MKB Kantoorartikelen, Ewout van Haeften. Met groot gemak kunnen vrijwel alle kantoorartikelen, tegen de laagste prijs door ondernemers online aangeschaft worden. Ongeacht de grootte van de bestelling, wordt deze in 1 werkdag door heel Nederland geleverd. Men kan 7 dagen per week, 24 uur per dag onze online shop bezoeken.”

Gebruikersgemak

“Op MKBkantoorartikel.nl staan meer dan 16.000 kantoorartikelen waaruit de bezoeker een keuze kan maken. Dat vraagt om een klantvriendelijk systeem.” Frank van Doorn, Managing Director E-commerce bij TIE Kinetix: “Daar zit ondermeer de kracht van ons systeem. Onze E-commerce retailoplossing is ontwikkeld om klanten optimaal te faciliteren en om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met de nieuwe formule van MKB Kantoorartikelen is het mogelijk om online in enkele minuten kantoorartikelen te bestellen. MKB Kantoorartikelen heeft voor de TIE MamboFive Commerce Suite gekozen vanwege de schaalbaarheid in de oplossing, naast de webshop functie biedt onze oplossing ook sterke backoffice functionaliteiten welke volledig worden gebruikt met de kennis en expertise van TIE Kinetix op het gebied van business integratie is er een volledig integratie met toeleveranciers van MKB Kantoorartikelen gerealiseerd.”

De MamboFive Commerce Suite, het TIE Kinetix E-commerce Platform, is een compleet, schaalbaar en in de praktijk bewezen oplossing voor E-commerce waarmee een onderneming zichzelf professioneel en op eenvoudige wijze online brengt. Of men nu actief is in B2B, B2C of een combinatie van beide, met ons platform is de overgang naar zakendoen via internet geen enkel probleem. Men wordt de eigenaar van een webwinkel waar men volledige controle over heeft. Ook naadloze integratie met bestaande ERPsystemen behoort tot de mogelijkheden (Exact, Unit4, BaaN, Oracle, SAP WMS en vele andere).

Profiel MKB Kantoorartikelen B.V.

MKB Kantoorartikelen B.V. is een online aanbieder van kantoorbenodigdheden speciaal voor het Midden- en Kleinbedrijf. Zij hebben een innovatieve online formule ontwikkeld die ondernemers een hoop tijd en moeite bespaart. Daarbij wordt gebruik gemaakt van online toepassingen en concepten die zich reeds in de markt hebben bewezen. Zij willen voor ondernemers de beste en goedkoopste webshop van Nederland creëren. Hiervoor maken zij gebruik van prijsvergelijkers op de website, zodat bezoekers direct kunnen zien dat ze de laagste prijs betalen voor hun kantoorartikelen.

Profiel TIE Kinetix
TIE Kinetix levert software oplossingen in een web omgeving. levert innovatieve software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. Met TIE Kinetix biedt de onderneming een ‘Total Integrated E-commerce’ concept dat bestaat uit drie innovatieve platforms voor Business Integration (o.a. e-facturering, XML/EDI datasynchronisatie), Content Syndication en E-commerce. De ‘Total Integrated E-commerce’ oplossingen minimaliseren de energie die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te maximaliseren.

TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E‑commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk en Nederland.








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL