TIE Kinetix E-commerce platform laat The Safety Shop groeien naar Europees niveau

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/09/2011 08:17
TIE Kinetix (TIE) kondigt hierbij aan dat The Safety Shop, onderdeel van Safety Control, een flexibel opleidingsinstituut voor geaccrediteerde bedrijfshulpverlening, heeft gekozen voor de E-commerce oplossing van TIE Kinetix.
Met het nieuwe E-commerce platform kan The Safety Shop de kwaliteiten van het opleidingsinstituut ook vertalen naar het web. Door jarenlange persoonlijke ervaring bij de brandweer of in de ambulancewereld kan The Safety Shop het juiste advies, ondersteuning en product aanbieden aan klanten. De veiligheid en goede kennis van veiligheid bij klanten staat voorop, daarom blijft nascholing van instructeurs een belangrijk onderdeel.

Door de keuze voor het E-commerce platform van TIE Kinetix krijgt The Safety Shop de beschikking over een volwassen, innovatieve oplossing en een professionele service en ondersteuning in een SaaS omgeving. Dit maakt het mogelijk dat de organisatie zich volledig kan concentreren op de groei van de business en de techniek, zonder zorgen kan ze dit overlaten aan TIE Kinetix.

“Naast een succesvol en flexibel opleidingsinstituut wilden wij ook onze online klanten met een kwalitatieve webshop de hoogste standaarden aanbieden”, aldus Leo Pieters, Managing Director bij Safety Control. “Wij zijn sinds 2004 hét adres voor trainingen en producten op het gebied van veiligheidsmiddelen. Een belangrijk speerpunt van onze organisatie is dat wij altijd uitgaan van kostenbesparing voor onze klanten. Doordat wij veel artikelen vaak zelf importeren kunnen wij, mede door grootschalige inkoop, deze zeer voordelig aanbieden, zo niet het voordeligst. Op deze manier kunnen wij met ons nieuwe E-commerce platform ons aanbod online uitbreiden en meer (potentiële) klanten bereiken.“

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “Met behulp van ons nieuwe E-commerce platform wil The Safety Shop online de grootste en voordeligste aanbieder worden. Vanaf 2012 wil The Safety Shop ook gaan groeien op Europees niveau, met ons E-commerce platform kunnen wij ze ook op Europees niveau ondersteunen Ze krijgen straks te maken met meerdere talen en verschillen per land, maar met het E-commerce platform van TIE Kinetix kunnen zij hier eenvoudig op inspelen.”

De producten die The Safety Shop aanbiedt, voldoen aan de hoogste standaarden en ook de juiste online presentatie is van belang. In de webshop kan de klant eenvoudig de benodigde producten vinden en bestellen. Daarbij wordt duidelijk uitgelegd wat de producten inhouden en hoe de klant de producten juist kan gebruiken.

De MamboFive Commerce Suite, het TIE Kinetix E-commerce Platform, is een compleet, schaalbaar en in de praktijk bewezen oplossing voor E-commerce waarmee een onderneming zichzelf professioneel en op eenvoudige wijze online brengt. Of men nu actief is in B2B, B2C of een combinatie van beide, met ons platform is de overgang naar zakendoen via internet geen enkel probleem. Men wordt de eigenaar van een webwinkel waar men volledige controle over heeft. Ook naadloze integratie met bestaande ERPsystemen behoort tot de mogelijkheden (Exact, Unit4, BaaN, Oracle, SAP WMS en vele andere).

Profiel TIE Kinetix
TIE Kinetix levert software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. Met TIE Kinetix biedt de onderneming een ‘Total Integrated E-commerce’ concept dat bestaat uit drie innovatieve platforms voor Business Integration (o.a. e-facturering, XML/EDI datasynchronisatie), Content Syndication en E-commerce. De ‘Total Integrated E-commerce’ oplossingen minimaliseren de energie die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te maximaliseren.

TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk en Nederland.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL