TIE benoemt Stuart Drysdale om activiteiten in Asia-Pacific en Japan te ontwikkelen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/08/2009 17:52
TIE Holding heeft vandaag bekend gemaakt dat Stuart Drysdale is benoemd tot de nieuwe positie van Managing Director van TIE Asia-Pacific en Japan.
Stuart Drysdale (45) studeerde bedrijfskunde (Marketing) aan de University of South Australia en is een Fellow van de Australia Institute of Company Director's. Hij is geboren in Schotland in 1963 en gehuwd.

Hij was een drijvende kracht achter de expansie en integratie van meerdere Japanse, Europese en Amerikaanse bedrijven, in de Aziatische regio. Bedrijven als: Raymarine, Objectif Lune en QMS, later Minolta-QMS en uiteindelijk Konica Minolta Printing Solutions in Azië. Tot 2005 was hij Managing Director en President van Konica Minolta Printing Solutions Asia Pty. Drysdale is momenteel MD van Objectif Lune en heeft in de afgelopen vier jaar bijgedragen aan de Aziatische positionering van deze onderneming met partners zoals Fuji Xerox, Canon, Oce, Kodak, Konica Minolta, Ricoh en verscheidene systems integrators uit de Aziatische regio. Stuart zal deze functie voor een dag in de week voortzetten.

"Ik ben blij dat we in Stuart Drysdale de ideale persoon hebben gevonden om aan onze activiteiten in Asia-Pacific leiding te geven", zegt Jan Sundelin, CEO van TIE. "Als voormalig Managing Director & president bij een wereldwijd opererende onderneming heeft hij de ervaring die nodig is om ons bedrijf in Azië uit te bouwen, in eerste instantie in Syndey en daarna in Hong Kong om vandaar uit onze activiteiten in Hong Kong, Taiwan, Japan en PR China te ontwikkelen."

Stuart Drysdale zegt: "TIE is een fantastisch bedrijf met een indrukwekkende geschiedenis in innovatie, buitengewoon talent en solide marktposities. Voor mij is het een eer om tot dit leiderschap te gaan behoren en de kans te krijgen om de positie van TIE in Asia-Pacific verder uit te bouwen."

Stuart Drysdale geeft blijk van zijn vertrouwen in TIE door EUR 40.000 te investeren in TIE. TIE zal een convertible bond uitgeven met een lock-up periode van 1 jaar, en een conversieprijs van EUR 0,18. Als gevolg van deze investering zal Stuart Drysdale 400.000 opties ontvangen, met een lock-up periode van één jaar. Als gevolg van zijn aanstelling heeft de Management Board van TIE besloten om 50.000 opties toe te kennen aan Stuart Drysdale, met een lock-up periode van drie jaar. Alle opties zijn voorwaardelijk, hebben een looptijd van 10 jaar en een uitoefenprijs van EUR. 0,18.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL