WECARE4 selecteert TIE voor implementatie TIE Kinetix voor hun Europese bedrijfsintegratie;

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/01/2009 17:55
TIE Holding N.V. ("TIE") maakt hierbij bekend dat WECARE4 TIE Kinetix heeft geselecteerd als sleutelonderdeel van hun infrastructuur voor Europese bedrijfsintegratie.
WECARE4 heeft een groot contract met TIE getekend om alle onderdelen van TIE Kinetix te implementeren. WECARE4 is een full service leverancier van computer supplies ten behoeve van de dienstverlening aan de handelspartners. WECARE4 heeft TIE Kinetix geselecteerd om de bedrijfsintegratie met hun zakenpartners te maximaliseren door implementatie van alle drie TIE Kinetix platforms: Business Integration, Content Syndication and Mambofive e-Commerce.

"WECARE4 is voortdurend op zoek naar manieren om de organisatie te verbeteren en te innoveren met als doel zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Dit heeft betrekking op de dealers, de retailers, de distributeurs en partners", zegt Frank van Meenen, CEO en oprichter van WECARE4. "TIE Kinetix past precies bij onze filosofie om het volledige bedrijfsproces te integreren met die van onze zakenpartners, vanaf productie tot aan de verkoop aan de eindgebruiker. De investering in de TIE Kinetix platforms laat zien dat wij als doelstelling hebben: to E-volve."

"Dit is een klassiek voorbeeld van de visie achter de integratie van Digital Channel en MamboFive in TIE" zegt Jan Sundelin, CEO van TIE. "Met het gebruik van de TIE Kinetix platforms, zal WECARE4 in staat zijn om hun activiteiten met zakenpartners op het gebied van business integration, content syndication and e-commerce te ondersteunen door middel van één modulair solution platform: TIE Kinetix".

Over WECARE4
In 1993 begon WECARE4 met kleinschalige recycling van cartridges onder de naam Wecare. WECARE4 heeft zich sindsdien ontwikkeld tot meer dan alleen een leverancier van een breed assortiment van computer supplies. Tegenwoordig beslaat de service van WECARE4 het gehele proces en is de organisatie opgezet om te voorzien in alle behoeften van de klant. WECARE4 biedt partners, dealers en retailers een zeer breed assortiment, met niet alleen de originele cartridges maar ook opnieuw geproduceerde varianten. Het biedt klanten verpakkingsoplossingen op maat; dit betekent dat specifieke labels voor opnieuw geproduceerde cartridges ook beschikbaar zijn in beperkte oplage. WECARE4 handelt tevens kleine orders af en kan het gehele bestelproces van de klant voor hen beheren. Voor het retourneren van lege cartridges biedt het hun partners oplossingen voor de logistieke afhandeling, welke volledig in het organisatieproces kunnen worden opgenomen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL