Moonen selecteert de TIE Kinetix e-Invoicing oplossing

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/09/2008 17:52
Het aan de Amsterdamse beurs NYSE Euronext genoteerde Master Data Management softwarebedrijf TIE Holding N.V. ("TIE") maakt hierbij bekend dat het een contract getekend heeft met Packagegroup Moonen B.V. betreffende de levering en implementatie van de TIE Kinetix e-Invoicing oplossing.

Packagegroup Moonen B.V. bedient meer dan 12.000 klanten. Momenteel wordt al 30% van de facturen elektronisch verstuurd met behulp van de TIE Messaging Portal. De TIE Kinetix e-Invoicing oplossing maakt het mogelijk dat Moonen kan groeien tot 100% papierloos factureren door de toevoeging van andere gevalideerde en controleerbare e-Invoice standaarden. Hierdoor wordt geld bespaard terwijl de klantenservice wordt verbeterd en betalingen sneller worden ontvangen.

"Vandaag de dag wordt Moonen geconfronteerd met het printen, het verwerken en de frankeerkosten van 45.000 klantfacturen. Dankzij de TIE Kinetix e-Invoice oplossing zijn wij in staat de op papier gebaseerde processen om te zetten in een geautomatiseerd proces, gebaseerd op getekende PDF, e-mail en archivering", zegt Hai Schrivers, Financieel Directeur, Packagegroup Moonen B.V..

Moonen zal de TIE Kinetix e-Invoicing oplossing tevens inzetten voor de inkoopfacturen welke het ontvangt van ongeveer driehonderd leveranciers. Moonen ontvangt ongeveer 14.000 papieren facturen per jaar. Dit betekent een tijdrovende invoer van gegevens, parallel met een papieren goedkeuringsstroom. Door te kiezen voor de TIE Kinetix e-Invoicing oplossing, is Moonen tevens in staat het complete proces van boeken en goedkeuren te digitaliseren, met gebruik van scannen en workflow technieken.

Met de TIE Kinetix e-Invoice oplossing, is Moonen in staat om tijd te besparen en de bestelling-tot-betaling cyclus te stroomlijnen.

"TIE biedt klanten al meer dan 20 jaar oplossingen aan om hun applicaties en processen te verbinden met die van hun externe zakenpartners. De recent geïntroduceerde TIE Kinetix e-Invoicing oplossing beantwoordt de groeiende vraag van onze klanten naar papierloos factureren", zegt Jan Sundelin, CEO van TIE.

Over Moonen
Packagegroup Moonen B.V. is een marktleider op het gebied van verpakkingen in de Benelux. Het bedrijf is drieënvijftig jaar geleden opgericht en beschikt hierdoor over vele decennia aan ervaring in het ontwerp, het beheer en de distributie van verpakkingen, verpakkingsmateriaal, disposables en hygiëneartikelen. De directeur en eigenaar is de heer G. Moonen.

Profiel TIE
TIE slaat de brug tussen de traditionele vormen van handelsverkeer en internet. TIE maakt het partijen mogelijk om zonder beperkingen processen te integreren met oplossingen in traditionele en opkomende markten zoals Data Quality Management, e-Invoicing, Master Data Management and Digital Channel Communications. De oplossingen van TIE helpen de kosten te verlagen, de omzet te verhogen en processen te optimaliseren. TIE heeft twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL