DPA Flex Spanje sluit drie raamovereenkomsten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/01/2007 16:55
DPA Flex is met twee organisaties in Spanje een raamcontract overeengekomen en door de derde organisatie is een intentieverklaring getekend voor het aangaan van een raamovereenkomst. Twee van de drie partijen wensen anoniem te blijven. Ericsson España en een congresorganisatie hebben DPA Flex Spanje reeds geselecteerd als één van de 'preferred suppliers' van detacheringsdiensten op het expertisegebied IT. Voor 2007 wordt uit deze contracten een gezamenlijke omzet van circa EUR 1,5 miljoen verwacht.

DPA Flex Spanje heeft ook overeenstemming bereikt met een multinational. Zij heeft een intentieverlaring getekend voor het selecteren van DPA Flex Spanje als één van haar 'preferred suppliers' voor het leveren van detacheringsdiensten op de expertise gebieden HR, IT en Finance. De te tekenen deelovereenkomst op het expertisegebied HR kent een looptijd van 5 jaar, de twee overige te tekenen deelovereenkomsten in de expertises IT en Finance worden in 2007 afgenomen. In totaal vertegenwoordigen deze overeenkomsten voor DPA Flex Spanje een waarde van ongeveer EUR 3,2 miljoen in 2007. DPA Flex Spanje is reeds aangevangen met het leveren van interim professionals. Verwacht wordt dat de raamovereenkomst binnen enkele weken is getekend.

Peter Smit, CEO van DPA Flex Group N.V.:"Deze overeenkomsten vormen een bevestiging van de mogelijkheden in de, op dit moment, zeer gunstige Spaanse markt voor DPA Flex. Vanwege de continu groeiende economie in Spanje en de toenemende acceptatie van diensten zoals detachering verwacht ik een verdere groei van de business op de verschillende expertisegebieden in de komende jaren in Spanje".



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL