Zes nieuwe contracten voor DPA Flex

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/04/2006 08:35
DPA Flex is met zes organisaties nieuwe contracten overeengekomen voor het leveren van recruitment- en detacheringdiensten.
Vijf van de zes contracten zijn gesloten binnen de rijksoverheid. Door het ministerie van VROM, de Bedrijfsgroep Informatievoorziening (ministerie van Defensie) en een combinatie van de ministeries van VWS en SZW is DPA Flex geselecteerd als preferred supplier voor detachering van ICT professionals. Deze drie overeenkomsten zijn gesloten voor de duur van drie jaar. Voor de komende twee jaar is DPA Flex door het ministerie van OCW geselecteerd als een van de leveranciers voor detachering van juridische specialisten en door DTO (Defensie Telematica Organisatie) voor recruitment op het gebied van ICT. De zesde overeenkomst is gesloten met ABN AMRO. Deze laatste overeenkomst betreft een contract voor één jaar, dat voorziet in de totale behoefte aan interim-professionals binnen de Mid Office van het Hypotheekbedrijf.

Peter Smit, CEO van DPA Flex Group NV: “Deze overeenkomsten leveren niet alleen een bijdrage aan de omzetontwikkeling van DPA Flex. We zien ook een toenemende spreiding over diverse specialismen. Dat bevestigt het vertrouwen in de nieuwe positionering als leverancier die voorziet in de volledige behoefte aan externe specialisten.”






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL