DPA licht groeistrategie verder toe

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/03/2007 11:45
Tijdens de jaarvergadering voor de aandeelhouders heeft DPA haar groeistrategie verder toegelicht. Groei wordt door DPA gezien als een belangrijk element om haar sterke positie in een consoliderende markt voor financiƫle en IT detachering te behouden. Naast autonome groei, kunnen acquisities, wanneer zich goede kansen voordoen, worden gedaan binnen de voornaamste expertise gebieden Finance, IT en Procurement & Logistics. Kwalitatieve groei is en blijft het strategische doel om tot de marktleiders te blijven horen.

DPA zal selectief en gericht de mogelijkheden die zich voor doen onderzoeken. Hierbij zal hoofdzakelijk worden gekeken naar bedrijven die, qua businessmodel en qua omvang, een snelle integratie en winstbijdrage mogelijk maken. Een goed voorbeeld hier van is de recente acquisitie van Geos IT Professionals.

Per situatie wordt gekeken naar de beste constructie om een acquisitie te financieren. Aantrekken van vreemd vermogen, voor zover dit binnen de balansverhoudingen verantwoord is, en/of het uitgeven van nieuwe aandelen zijn realistische opties.

Om de autonome groei verder te stimuleren gaat er vanaf 22 maart aanstaande een uitgebreide mediacampagne van start op televisie en radio. De campagne is voornamelijk gericht op de arbeidsmarkt en lanceert tevens onze nieuwe huisstijl en logo.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL