Ageas kondigt zijn nieuwe driejarig strategisch plan aan: Elevate27

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/09/2024 09:37
Vandaag kondigt Ageas het volgende strategische driejarenplan aan, Elevate27, voor de periode 2025-2027. Zoals de naam aangeeft, beoogt Ageas de sterke prestaties van de Groep naar een hoger niveau te tillen, voortbordurend op zijn unieke groeiprofiel, het sterke trackrecord, en de ervaring die het bedrijf door de jaren heen heeft opgedaan. Elevate27 is een nieuw hoofdstuk in het verhaal van Ageas dat duurzame winstgevende groei wil bestendigen en vooruitgang wil versnellen in de belangrijkste kerndomeinen. De ambitie is om tegemoet te komen aan de noden van de verouderende bevolking en kmo’s, het leiderschap van de Groep op het vlak van technische verzekeringen en operationele uitmuntendheid uit te breiden, de distributiecapaciteiten toekomstbestendig te maken en de klantervaring te verrijken.

"De wereld blijft aan een snel tempo veranderen. Daarom moeten we wendbaar en alert blijven en focussen op wat komt. Dat betekent dat we ons altijd moeten afvragen - kan het beter? Of kunnen we nog meer doen? Dat is wat me zo enthousiast maakt over Elevate27. Het gaat erom onze prestaties als Groep verder te verbeteren, voortbouwend op onze sterke punten, technologische vooruitgang te omarmen waar ze toegevoegde waarde levert, inspelen op de evoluerende verwachtingen van onze stakeholders en op hun hoop en dromen voor de toekomst. We hebben in het verleden onze plannen met succes waargemaakt, en we zijn klaar om dat opnieuw te doen."

Hans De Cuyper, CEO Ageas




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL