Hoe zit de effecten handel in elkaar op dit moment.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/12/2023 15:05
Wij hadden en gaven vandaag uitleg over hoe de handel/omzet te Amsterdam in elkaar steekt, aan een te Amsterdam genoteerd fonds. Daar hadden wij in 2009 ook al een uitgebreide cessie met uitleg, door middel van films, bij de opening en tot na de sluitingen van verschillende dagen gemaakte opnames gegeven.
Die hadden wij toentertijd getoond en Bestuur en andere aanwezigen, waren door het zien van de films, tot de conclusie gekomen, dit is "geen gewone & normale handel"! Dit is geen eerlijke, transparante, betrouwbare en begrijpelijke handel te Amsterdam. De toen aanwezige CFO zei toen ook: XEA.nl, ga ermee door met die opnames. Dat hebben wij gedaan en ook getest op 2 augustus 2022 bij het Lokale CTAC . zie hier onder.AFM
Wij gaan binnenkort ook een overzicht tonen, hoe de AFM zich heeft gedragen in de test van 2 augustus 2022 bij het lokale Fonds CTAC. Daar wordt al jaren gemanipuleerd weet een lezer van XEA.nl ons te melden.
De jammerlijk overleden CEO heeft zich er maar kort daarvoor in kunnen zetten, MAAR wij zullen ZIJN (Pieter Paul) inzet gaan voortzetten. De AFM laat zich "MISLEIDEN" door de Euronext. DIRE deskundigen waarvan er twee van onze "bemiddelaar" in de uitvoering van die test met 14 stukjes zeiden, het centrale order boek laat zien, dat die 14 sts allang hadden moeten gaan, want in de Tussentijd werden WEL andere orders ingelegd! Leugens vertelt de EURONEXT en de AFM GELOOFD die leugens.

Bij dit bericht hebben wij de manipulaties vast gelegd.
Ctac betaalt in 2 termijnen voor Technolgy2Enjoy
of ga naar
https://www.xea.nl/advies-algemeen.php?id=dba-45756&type=toon
en klacht bij de AFM, heeft U dit ook meegemaakt, stuur dan een klacht naar marketsupervision@afm.nl
Of zij moeten de ingebrekestelling uitvoeren, met de daaraan verbonden dwangsom.

De vertegenwoordiger van het Fonds zei:" maar de huidige handel heeft juist meer "Liquiditeit" nodig!
Is dat wel zo? VOOR WIE? Niet voor het bedrijf, de "vraag & aanbod" maakt/ontstaat handel, dat leerde je vroeger in de Economie les.
Nu ontstaat er "OMZET" door gemaakte transacties door algoritmische systemen! DUS NIET door VRAAG & AANBOD!
Algoritme mocht ook niet "gebruikt worden bij het HOOGOVENS Schaak toernooi"!
DIT wil toch wel wat "zeggen"!
Waarom dan wel in/bij HANDEL!? Laat even Uw verdenken en hersenen werken!

Neen, de partijen achter de huidige handel, hebben maar een doel! Dat is, zelf zoveel mogelijk per dag "WINST" maken! Dat dit ten koste gaan van een andere(lees) tegenpartij, valt geheel buiten 't "gezichtsveld en begrip, voor gelijke behandeling en op hetzelfde moment! Heren AFM, daar schort 't ook aan! Daar bent/was U altijd zo scherp op! Toentertijd sprak de CEO Wagenaar van Getronics, volgens U voor zijn beurt en de notering werd gelijk opgeschort!
Nu gebeurt het op een andere manier en er wordt niets opgeschort!
Is dit niet VREEMD!?

De vertegenwoordiger vroeg, wat kunnen wij er aan doen!?
De VEUO, dhr J. de Krey verwittigen en die kan in overleg gaan, weer herinvoering van nummers aan de digitale aandelen & Obligaties e.a. effecten producten. Maar de AFM, die doen er niets aan, en toen vertelden wij het voorval van onze test op 2 aug. 2022 bij het Lokale CTAC. En daar wil de AFM niets van weten! De AFM krijgt zijn/haar inkomsten uit boetes en contributies van de Beurs genoteerden fondsen en Effectenkredietinstellingen en dat wordt dan "tegenstrijdig voor hen"!
De Euronext moet onafhankelijk zijn en dat is zij niet, het is een bedrijf met een "winst oogmerk! Die moet haar inkomsten hebben van "OMZETTEN" en niet van marges.

De hele manier van handel, moet op de schop! En terug naar wat het was o.a. de beurs is de plaats van verhandeling van "risico-kapitaal", waar Vraag & Aanbod de prijs bepalen! Dit is al enkele "decennia's niet meer het geval.
Waarom die "tiende van centen genoteerd!?
Dan werken(lees de bezitters van) de algoritmische systemen het beste en bepaalt het snelste systeem wie de winnaar is/wordt, dus geen gelijke behandeling meer en voor de "Particulier"!? Die vist meestel achter het net, koopt te duur en verkoopt te goedkoop!

Wij hebben voordoende bewijzen, er wordt ook door sommige bedrijven zelf gestuurd en daar hebben wij ook een bewijs van.
Kijk eens naar Oranjewoud, daar kocht de CEO zelf steeds aandelen op uit de markt. Hij vertelde in verschillende AVA, dat de aandelen t.o. Arcadis te goedkoop genoteerd waren. Hij kreeg ruim 99% in handen en deed een bieding van EUR 6,10 per aandeel. De Laatste notering van Oranjewoud was EUR 5,75.
Nu is na enkele jaren een waardering door een deskundige gedaan voor de nog niet in bezit zijnde aandelen Oranjewoud van EUR 10,06. Het verschil = EUR 4,31
Dus was het Aandeel Oranjewoud bewust laag gehouden en was de onderwaardering 70,66 %

DIT kan het resultaat van de huidige vorm van handel zij!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL