Wat is de zilverprijs verwachting 2025?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/06/2023 08:59
De populariteit van zilver is in 2021 stevig toegenomen. Dit komt onder andere door de silver squeeze. De verwachtingen voor de aankomende jaren – 2022, 2023 en 2024 – wordt daarom nauwlettend in de gaten gehouden. Men speculeert veel over de zilverprijs, maar de prijs van zilver voorspellen is niet eenvoudig. De zilverprijs is in het verleden zeer beweeglijk gebleken. In dit artikel kijken we bewust naar de zilverprijs verwachting 2025 omdat er bijzonder ontwikkelingen gaande zijn in de (fysieke) zilvermarkt.

Samenvatting zilverprijs verwachting 2025
Aanbod zilver zal verminderen
Vraag naar zilver zal gemiddeld 6% per jaar toenemen
China en India worden steeds belangrijker op de zilvermarkt
Belangrijkste industriële vraag: Elektronica, elektriciteit en autosector
Zilverprijs kan exponentieel stijgen in 2025 tot €85 (Omgerekend op moment van schrijven 100 USD)

In de future markt kun je long of short gaan op zilver. Als je een long positie inneemt speculeer je op de stijging van dit zilvergrijze edelmetaal. Ga je short, dan zet je in op een zilverprijs daling. Op deze manier kun je zilver verkopen wat je (nog) niet fysiek in bezit hebt. Bij beide opties kun je veel meer verliezen dan dat wat er als margin op de future wordt aangehouden. Het speculeren op deze manier is dus enkel weggelegd voor professionele beleggers.

Als particuliere belegger kun je steeds makkelijker beleggen in papier zilver. Via bekende handelsplatformen kun je speculeren op een stijgende of dalende zilverprijs met speeders, turbo’s, warrants of andere derivaten.

lees verder op
https://goudzaken.nl/kennisbank/zilverprijs-verwachting-2025/



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL