Hudson’s Bay COMPANY kondigt zeven NIEUWE locaties aan in NEDERLAND

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/07/2016 09:41
HBC heeft nieuwe langlopende huurovereenkomsten gesloten voor bijna 91.800 m2
Locaties Hudson’s Bay-winkels in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden en Zwolle bevestigd
Tot dusver lange termijn huurovereenkomsten gesloten voor 11 locaties van in totaal bijna 141.800 m2
TORONTO en AMSTERDAM, 11 juli 2016 - Hudson’s Bay Company (“HBC” of “de onderneming”) (TSX: HBC) is verheugd aan te kondigen dat ze in Nederland nieuwe huurovereenkomsten voor zeven nieuwe locaties hebben getekend, dit in aanvulling op de eerder aangekondigde vier locaties. In totaal beslaan de contracten 141.800 m2 en bestaan ze uit tien Hudson’s Bay winkels en een Saks OFF 5TH winkel in grote steden. Zoals HBC eerder bekendmaakte, is de onderneming voornemens de Nederlandse markt te betreden en er de komende twee jaar tot 20 nieuwe warenhuizen te openen. HBC zal bij deze uitbreiding naar de Nederlandse markt gebruik maken van haar bestaande Europese infrastructuur en twee nieuwe winkelformules introduceren.

Richard Baker, Governor en Executive Chair van HBC:
“We zijn erg enthousiast om deze nieuwe locaties op A1 locaties voor de Hudson’s Bay formule in Nederland aan te kondigen. De snelheid waarin we overeenstemming bereiken over de contracten, onderstreept de wederzijdse bereidheid van verhuurders, gemeenten en het HBC-team om de eerste winkels naar verwachting in het derde kwartaal van 2017 te kunnen openen. Naast dat we de Nederlandse klant kennis willen laten maken met onze bijzondere winkelbeleving, zal onze komst ook 2,500 banen creëren in de winkels en nog eens 2,500 door bouwactiviteiten. We kijken er naar uit om binnenkort nog meer winkels aan te kondigen omdat we doorgaan met het zekerstellen van nieuwe locaties.”

Jerry Storch, HBC´s Chief Executive Officer:
“Het belangrijkste doel voor onze uitbreiding in Nederland is om onze bijzondere winkelbestemmingen met een ‘best in class’ e-commerce platform te combineren. Ons all-channel model maakt het mogelijk dat onze klanten altijd en overal kunnen winkelen. In combinatie met operationele efficiëntie op alle fronten en het implementeren van ‘best practices’ uit onze bestaande formules, zal dit leiden tot een nieuwe winkelbelevenis voor onze Nederlandse klanten. We maken ook goede voortgang met het vormgeven van de management structuur. Er zijn een aantal zeer ervaren Nederlandse executives aangenomen voor senior management posities.”

De onderneming verwacht om Hudson’s Bay winkels te openen op de volgende locaties:

HBC heeft drie huurovereenkomsten gesloten met a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer voor Utrechtsestraat 25-37 in Amersfoort, Grote Houtstraat 70 in Haarlem en Aalmarkt 22 in Leiden.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL