Gemalto biedt audiodiensten over LTE met 's werelds eerste VoLTE Cat. 1 module

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/05/2016 07:11
Cinterion® VoLTE Cat.1 module voor IoT applicaties wordt gedemonstreerd tijdens de Gemalto

Strategy and Innovation Workshop in Santa Clara
Santa Clara, Californië, 9 mei 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, zorgt voor een revolutie in de connectiviteit van het Internet of Things (IoT) door spraakcapaciteit van hoge kwaliteit over LTE te combineren met bedrijfstoepassingen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een single-mode LTE Cat.1. Tijdens de voorpresentatie van IoT World in Santa Clara demonstreert het bedrijf haar allernieuwste Cinterion® Voice over LTE (VoLTE) Category 1 (Cat.1) module die zorgt voor gelijktijdige spraak- en gegevensoverdracht met gebruikmaking van LTE. Deze combinatie is zeer geschikt voor oplossingen die bij een overstap de flexibiliteit van kosteneffectieve audiocapaciteit moeten behouden. Hiertoe behoren ook beveiligings- en alarmsystemen, mHealth monitoring en 'smart home' - en bouwtoepassingen.

Deze module is een aanvulling op de bestaande LTE Cat1 modules van Gemalto en is de meest complete Machine Type Communication standaard die in de sector te vinden is. Het nieuwe product biedt de betrouwbaarheid, levensduur en power-efficiency van 4G, gebruiksgemak voor de eindgebruiker en spraakcapaciteit. In vergelijking met traditionele VoIP diensten biedt deze oplossing een hogere kostenefficiency en hogere connectiviteit.

"De integratie van spraak en bedrijfsmatige IoT-toepassingen vormt een handige methode voor het optimaliseren van menselijke interactie en aansturing in IoT-oplossingen," aldus Andrew Brown, Executive Director - Enterprise and IoT Research van Strategy Analytics. "Cinterion VoLTE Cat.1 van Gemalto biedt ontwikkelaars, fabrikanten van apparatuur en eindgebruikers een flexibeler en kosteneffectiever product dan traditionele interactietoepassingen zoals gegevensinvoer en touch screens."

"Nu 2G en 3G zo langzaamaan beginnen te verdwijnen, stapt het bedrijfsleven snel over op LTE om te zorgen voor een aanvaardbare levensduur van hun investeringen in IoT-technologie", reageert Axel Hansmann, vicepresident Portfolio and Strategy for M2M van Gemalto. "VoLTE zal naar verwachting de gekozen standaard worden om krachtige IoT plus Voice toepassingen mogelijk te maken."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL