Mobiele beveiliging van Gemalto behaalt ANSSI CSPN beveiligingscertificaat

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/04/2016 07:13
- Het ANSSI CSPN beveiligingscertificaat belicht de kwaliteit van Gemalto's kosteneffectieve product
- CSPN is een hoogwaardige softwareapplicatie dat door ervaren financiële instellingen wordt voorgeschreven

Amsterdam, 14 april 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, kondigt aan dat haar mobiele beveiligingsoplossing Ezio Mobile Software Development Kit (SDK) een beveiligingscertificaat heeft verkregen van de algemeen erkende ANSSI ("Agence nationale de la sécurité des systèmes d'information"), een overheidsinstantie voor netwerk- en informatiebeveiliging.

Ezio Mobile SDK fungeert als een extra beveiligingslaag en is een eenvoudig, omvangrijk en kosteneffectief hulpmiddel om de beveiliging van mobiele financiële applicaties te verhogen. Banken kunnen hiermee hun mobiele bank- en betaaltransacties beschermen tegen malware en cyber-attacks via multi-factor authenticatie en geavanceerde beschermingsmechanismen.

De Mobile SDK kan gemakkelijk worden geïntegreerd in andere mobiele financiële applicaties, waardoor ontwikkelaars van mobiele toepassingen sneller een hoger beveiligingsniveau kunnen realiseren zonder dat daarvoor kennis van specifieke cryptografische of mobiele bedreigingen nodig is. Door gebruik te maken van black-box testing staat de CSPN-certificaat er voor in dat de Ezio Mobile SDK voldoet aan deze toonaangevende teststandaard. CSPN is een hoogwaardig veiligheidsniveau voor softwareapplicaties dat door ervaren financiële instellingen wordt voorgeschreven om mobiele portemonnees te bedienen.

"Met een verwacht aantal van 1,8 miljard gebruikers van mobiel bankieren tegen 2018 is de verschuiving naar deze vorm van bankieren niet langer een trend maar realiteit. Met de Ezio-mobiele beveiligingstechnologie kunnen banken de juiste beschermingsmaatregelen nemen voor de beveiliging van de gegevens en het geld van hun klanten," aldus Håkan Nordfjell, senior vicepresident eBanking & eCommerce van Gemalto.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL