Proces rondom mogelijke verkoop van Groothandelsgebouwen N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/03/2016 05:41
Zoals in eerdere berichten is medegedeeld voert de vennootschap gesprekken die er toe kunnen leiden dat een openbaar bod op de aandelen en certificaten in Groothandelsgebouwen N.V. kan worden uitgebracht.

Groothandelsgebouwen is in de afgelopen maanden benaderd door verschillende bieders die voor publicatie van de jaarcijfers interesse getoond hebben in een overname rondom een prijs van € 47 per certificaat/aandeel. De vennootschap voert deze gesprekken met de diverse partijen steeds met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Groothandelsgebouwen heeft kennis genomen van de ontwikkeling van de koers van de certificaten van gewone aandelen in de vennootschap vandaag op Euronext Amsterdam. Groothandelsgebouwen sluit niet uit dat deze koersontwikkeling het gevolg is van een indicatief bod in de orde van € 47 per certificaat/aandeel, waarvan de financiering nog niet was zeker gesteld. Terwijl een belangrijke groep aandeelhouders bereid was zich in principe te verplichten hun stukken onder een dergelijk bod aan te bieden, heeft een andere groep aandeelhouders/certificaathouders die dit ook zou moeten doen, vandaag aan de vennootschap medegedeeld daartoe niet bereid te zijn op de voorgestelde prijs en voorwaarden. Als gevolg hiervan kunnen de voorwaarden die de betrokken geïnteresseerde partij voor het bereiken van overeenstemming stelde, niet worden vervuld.

De gesprekken met verschillende geïnteresseerde partijen lopen nog. Op dit moment is er geen zekerheid of deze gesprekken zullen leiden tot een openbaar bod. Verdere mededelingen zullen gedaan worden wanneer de omstandigheden hierom vragen of wanneer gepast.

Rotterdam, 1 maart 2016

Groothandelsgebouwen N.V.
Directie


Gisteren gesloten Groothandels Gebouw EUR 43,00 +2,20 +5,39% vol. 2.051

tijd 11.47
Groothandelsgebouw EUR 45,00 +2,00 vol. 111



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL