Madeleine Albright keynote spreker op AgriVision 2015

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/05/2015 08:44
Amersfoort, 4 mei 2015 - Voormalig Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken Dr. Madeleine K. Albright is de keynote spreker tijdens AgriVision, een door Nutreco georganiseerde conferentie die van 16 tot en met 18 juni plaatsvindt in Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee. Albright zal spreken over economie en veiligheid in de 21ste eeuw. Daarbij zal ze in het bijzonder de link leggen met voedselzekerheid.

Met als thema 'Bridging the gap' biedt AgriVision dit jaar een podium om van gedachten te wisselen over het zekerstellen van de mondiale voedselzekerheid op een duurzame manier en de veranderende zakelijke omgeving daarbinnen.

Voedselzekerheid is één van de grootste uitdagingen van deze tijd is. Tegelijkertijd is de verdeeldheid in de wereld over hoe we die moeten bereiken groot. Argumenten aan beide kanten van het spectrum strijden om voorrang, met aan de ene kant de pleitbezorgers voor verdere intensivering en aan de andere kant de voorstanders voor eenvoudige, lokale oplossingen. Het doel van AgriVision 2015 is om tegen deze achtergrond de kloof tussen bedrijfsleven, wetenschap, maatschappij en consument te overbruggen.

Sprekers
Een grote verscheidenheid aan sprekers uit bedrijfsleven, wetenschap en publieke sector zal zijn visie geven op recente trends en ontwikkelingen. Onder hen bevinden zich Wiebe Draijer, bestuursvoorzitter van de Rabobank, en sprekers van onder meer Nestlé, McDonalds, IBM en The Nature Conservancy. Tevens zal Dr. Hans Rosling, bekend van de BBC-documentaire The Joy of Stats, spreken. Hij is oprichter van de Gapminder Foundation en heeft zich tot missie gesteld om "de vernietigende publieke onwetendheid te bestrijden met een op feiten gebaseerd wereldbeeld dat voor iedereen begrijpelijk is."

Over AgriVision
AgriVision wordt sinds 2000 tweejaarlijks door Nutreco georganiseerd en stelt zich tot doel om een weloverwogen discussie op strategisch niveau te stimuleren over de huidige en toekomstige uitdagingen in de agrifood keten. AgriVision ambieert om gedachten te veranderen, nieuwe ideeën te ontwikkelen en netwerken op te bouwen.

Geïnteresseerden voor AgriVision kunnen zich nog registreren. Meer informatie is te vinden op www.agrivision.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL