SHAZAM heeft Gemalto geselecteerd voor het leveren van EMV-adviesdiensten voor het verbeteren van de migratie in de VS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 31/10/2014 07:46
Amsterdam, 31 oktober 2014 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, heeft SHAZAM voor de planning van de migratie naar de VS, voorzien van gedetailleerd advies en training voor EMV. SHAZAM, een EFT-netwerk (electronic funds transfer) dat eigendom is van de leden en door hen wordt bestuurd, levert al bijna 40 jaar betaaloplossingen voor financiële instellingen in de hele VS. De op maat gemaakte Allynis-training van GEMALTO heeft SHAZAM geholpen bij de volledige netwerkondersteuning van EMV. De in de VS gevestigde consultants van Gemalto hebben voor het opstellen van een EMV-strategie voor een soepele introductie op de markt, nauw samengewerkt met het management van SHAZAM.

Gemalto heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van adviesdiensten aan meer dan 150 instellingen in 52 landen, om de betreffende partners te begeleiden door het gehele proces van het geschikt maken van hun systemen voor EMV. De uitgebreide training biedt klanten inzicht in de technologie en zakelijke overwegingen voor het plannen van op contact gebaseerde of contactloze EMV en mobiele EMV met NFC. De consultants van Gemalto creëren een op maat gemaakte adviessessie, gebaseerd op de vereisten en interessegebieden van de klant en de bedrijfsgrootte.

"De adviesdiensten van Gemalto hebben ons geholpen bij onze oriëntatie op EMV. De gezamenlijke inspanning speelde een grote rol bij het op de juiste manier starten van onze planning. Terwijl wij overgingen naar ons ontwerp- en ontwikkelproces, is Gemalto doorgegaan met het bieden van toegevoegde waarde door onze benadering en technische specificaties te valideren," stelde Terry Dooley, Executive Vice President & CIO bij SHAZAM. "Wij kozen voor Gemalto omdat zij 20 jaar ervaring hebben met wereldwijde EMV-migratie. Hun ervaring met contactloos en mobiel hebben ons ook geholpen bij het leggen van een basis voor toekomstige wijzigingen op het gebied van betaaltechnologieën."

"Wij hebben onze adviesdiensten afgestemd op de behoeften van SHAZAM bij hun proces van het realiseren van specifieke certificeringen en technische eisen waarmee zij bij hun EMV-migratie worden geconfronteerd," stelde Bertrand Knopf, Senior Vice President of Secure Transactions for North America bij Gemalto. "Onze adviesdiensten, gecombineerd met onze recente uitbreiding van in de VS gevestigde, gepersonaliseerde locaties, bieden onze partners een volledig begrip van de betaalruimtes, terwijl zij overgaan naar de wereldwijde norm voor veilige betalingen."

Over SHAZAM
Het SHAZAM-netwerk werd in 1976 opgericht en is een van de laatst overgebleven EFT-netwerken en proccesoren in de sector dat eigendom is van en wordt bestuurd door leden. SHAZAM biedt innovatieve EFT-diensten aan financiële instellingen in de hele Verenigde Staten. SHAZAM is een single-source provider voor de volgende diensten: kerncompetenties,risicomanagement, kaart, betaalterminals, marketing, merchant and automated clearing house (ACH). Voor meer informatie gaat u naar shazam.net of volgt u ons op Twitter @SHAZAMNetwork.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL