Gemalto onthult de meest uitgebreide hubservice om de uitrol van mobiel betalen en andere veilige mobiele diensten te versnellen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/09/2014 07:25
Amsterdam, 8 september 2014 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, introduceert Allynis Trusted Services Hub, een turnkey business service die financiële instellingen, bedrijven, transportondernemingen en meer in het algemeen, alle digitale dienstverleners, de mogelijkheid biedt om voordeel te hebben van één enkele verbinding om op een veilige manier hun toegevoegde waarde en mobiele betaaldiensten in te zetten voor een uitgebreid portfolio van smart phones en mobiele netwerken, wereldwijd.

Met de Allynis Trusted Services Hub van Gemalto kunnen klanten één enkel en direct punt hebben voor toegang tot de grootste gebruikersdatabase, waarbij gebruik wordt gemaakt van NFC smartphones die al voorzien zijn van beveiligingselementen. Wereldwijd worden de door Gemalto gecontracteerde Trusted Services Management (TSM)-platformen al door meer dan 1,5 miljard mensen gebruikt, waarbij al meer dan honderd miljoen hoogwaardige 'multi-tenant-SIM-kaarten worden ingezet om gevoelige toepassingsreferenties te beveiligen en te beheren.

Nu geheel gereed om een groot aantal toekomstige configuraties te kunnen verwerken, inclusief Embedded Secure Elements (eSE), die in een aantal toestellen beschikbaar komen, en Trusted Execution Environment (TEE) die binnen de volgende generatie mobiele toestellen geïntegreerd zal zijn, evenals de opkomende tokenisatie-normen, biedt de Allynis Trusted Services Hub zowel het breedste bereik voor gebruikers als de meest toekomstbestendige technologie op alle mobiele platformen.

"Mobiele contactloze diensten worden de voornaamste trend en de Allynis Trusted Services Hub is nu open om serviceproviders die veiligheid willen, op exact het juiste moment met mobiele klanten te kunnen verbinden," stelde Jean-Claude Deturche, Senior Vice President van Mobile Financial Services bij Gemalto. "Het is begrijpelijk dat serviceproviders een eenvoudige manier willen om hun diensten in te kunnen zetten en dat mobiele operators en producenten van toestellen investeren in meer beveiligingsmogelijkheden. Gemalto zorgt ervoor dat deze wensen, eisen en mogelijkheden nauwkeurig op elkaar worden afgestemd, waarbij zij gehoor geven aan de wens van de serviceproviders om het marktbereik op een eenvoudige en veilige manier te maximaliseren, de complexiteit van de inzetbaarheid te elimineren en de investeringskosten te verlagen."

Met name zorgt Allynis Trusted Services Hub ervoor dat de noodzaak voor meerdere individuele contracten tussen de serviceproviders en de bedrijven die veiligheid voor mobiele diensten bieden die normaliter in open veiligheidssystemen vereist zijn, wordt geëlimineerd. Allynis Trusted Services Hub functioneert via door Gemalto gecertificeerde datacentra, die 'state-of-the-art'-normen van schaalbaarheid en beschikbaarheid en veiligheid volgens bancaire eisen bieden, voor het garanderen van de interoperabiliteit van betalingen en diensten. Net zo belangrijk is dat klanten voordeel hebben van de Allynis Trusted Services Hub van Gemalto. Deze hub biedt een hoge mate van zekerheid van vertrouwelijkheid en controle over hun eigen gegevens, zoals klanten dat ook zouden doen bij interne implementaties.

Ontmoet Gemalto om meer details te bespreken tijdens de Super Mobility Week georganiseerd door CTIA (9 - 11 september, Las Vegas, NV), of ga voor meer details naar gemalto.com



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL