De Mobile Identity-oplossing van Gemalto stelt mobiele operators in staat om een veilige en gemakkelijke toegang tot online services te bieden

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/06/2014 06:41
Mobile Asia Expo, Shanghai, 11 juni 2014 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, kondigt aan dat haar LinqUs Mobile ID platform, dat voldoet aan de richtlijnen zoals opgesteld in het GSMA Mobile Connect-initiatief, gereed is voor de commerciële introductie. De oplossing stelt mobiele operators in staat om alle abonnees één enkele, ongeëvenaarde authenticatiemethode voor online diensten te bieden, die zij met elk type mobiele telefoon kunnen gebruiken. Door het onnodig maken van tijdsintensieve registratieprocessen en het onthouden van wachtwoorden als bron van frustratie, vertragingen en kwetsbaarheid voor talloze consumenten, is de ervaring van de online-verbinding - die de veiligheid niet in gevaar brengt - nu zo eenvoudig en ongecompliceerd als het drukken op de knop OK op het toestel, of het invoeren van een unieke persoonlijke code.

Ook beschikbaar in de modus Software-as-a-Service van de Allynis Services van Gemalto, omvat de Mobile ID-oplossing drie functies die alle zekerheidsniveaus aanspreken, zoals door GSMA bepaald, om op flexibele wijze te voldoen aan de gebruikssituaties zoals deze door de meeste online serviceproviders wordt ervaren: eenvoudige aanmelding voor consumenten en websites van e-verkopers, sterke authenticatie en validatie van de transactie voor bedrijven en banken, en wettelijk bindende digitale handtekeningen voor elektronische toepassingen voor en van de overheid. Met dit verbeterde authenticatieproces dat voor alle gewenste veiligheidsniveaus beschikbaar is, kunnen online serviceproviders nieuwe opbrengstmodellen ontwikkelen en aanzienlijke besparingen realiseren door de conversiesnelheid te verhogen, fraude te verminderen en hun zakelijke structuren te stroomlijnen.

De LinqUs Mobile ID-functies van Gemalto werken op elk toestel, via de in de SIM-kaart geïntegreerde softwareapplicaties, die direct 'door de lucht' door alle bestaande gebruikers van de operator kunnen worden ingezet en die door een specifieke authenticatieserver verder worden beveiligd. Mobiele netwerkoperators kunnen de infrastructuur voor hun consumenten en zakelijke klanten verder verbeteren door de modus Allynis SaaS van Gemalto de mogelijkheid te laten bieden voor de snelst mogelijke marktintroductietijd, waarbij op voorhand te maken investeringskosten worden voorkomen.

"De steeds groeiende vraag naar digitaal identiteitbeheer biedt operators de kans om ID-providers te worden, waarbij zij voordeel kunnen behalen met hun belangrijkste aspecten: kracht van hun merk, bestaande zakelijke klanten, toestelkwalificatieproces en de mogelijkheid om de hoogste veiligheidsniveaus te behalen met de SIM-kaarten die zij aan alle mobiele abonnees bieden," stelde Tan Teck-Lee, Executive Vice-President Platforms & Services bij Gemalto. "Sterke mobiele authenticatie is wederom een voorbeeld van een noodzakelijke gebruikssituatie van de unieke veiligheid en veelzijdigheid die wij aan onze klanten bieden, door vertrouwde client-server-infrastructuren te bouwen die voor talloze toestellen van alle generaties beschikbaar zijn".

Ontmoet Gemalto en ontdek onze LinqUs Mobile ID-oplossingen op de Mobile Asia Expo - Stand N2.B80.

Over Gemalto
Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitale beveiliging. Gemalto heeft in 2013 een jaaromzet van € 2,4 miljard geboekt en heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst die werkzaam zijn in 85 kantoren en 25 centra voor onderzoek en softwareontwikkeling in 44 landen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL