ADLINK selecteert Gemalto-oplossing om de implementatie van cloudgebaseerde M2M-diensten te versnellen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/05/2014 07:56
Amsterdam, 6 mei, 2014 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, kondigt aan dat zijn Machine-to-Machine (M2M) Software as a Service-oplossing (SaaS) pc-monitoring op afstand en realtimeonderhoud biedt aan ADLINK, een wereldwijde leverancier van embedded industriële computerproducten en -diensten. De industriële pc's van ADLINK worden gebruikt voor het beheren en controleren bedrijfsprocessen en -middelen zoals medische apparatuur, digitale signalisatie, communicatie-infrastructuur en industriële automatisering

Gemalto's SensorLogic Agent en Application Enablement Platform scherpen de implementatie van ADLINK-oplossingen voor controle en monitoring aan en vereenvoudigen ze, en versnellen tijdlijnen van nieuwe projecten sterk met zes maanden tot een jaar. Dankzij dit device-to-cloud-aanbod kunnen alle ADLINK-klanten voortdurend hun apparaten monitoren en direct reageren op kritieke situaties. Data verzameld door de monitoringssoftwareagent - waaronder CPU-snelheid, reden voor het herstarten van het systeem en totale bedrijfsuren - worden dan overgebracht naar de cloud. Een webgebaseerd dashboard is veilig toegankelijk vanaf elke locatie en op elk moment, zodat gebruikers prestatieniveaus direct kunnen beoordelen.

"De flexibele Gemalto-oplossing is ideaal voor ons brede scala van klanten in embedded oplossingen over vele verschillende verticale markten zonder dat we een speciale softwarestack nodig hebben voor elke toepassing" , aldus Dirk Finstel, CEO EMEA bij ADLINK. "Gemalto's sterke technische ondersteuning heeft ons geholpen om SEMA Cloud snel over te dragen naar ADLINK-apparaten voor een versnelde lancering samen met de mogelijkheid om op te schalen naarmate zakelijke en technologische behoeften uitbreiden."

"De device-to-cloud-strategie van ADLINK is een nieuw model voor alle kritieke industriële bedrijven en toont de impact en voordelen van M2M aan voor instant gegevensverzameling en -beheer", zei Laetitia Jay, Vice President van M2M Solutions and Services bij Gemalto. "De oplossing bepaalt een benchmark voor eenvoudig te implementeren M2M-diensten door nieuwe inkomstenstromen te bieden voor serviceproviders, toegevoegde waarde voor klanten en bedrijfsvoering te optimaliseren met verbeterde Edge-to-Enterprise-communicatie."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL