CrowdWatcher: Goedgekeurd voor de App store van Apple

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/12/2013 16:02
AMSTERDAM – CrowdWatcher, een unieke vergelijkingssite voor crowdfund projecten, is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store van Apple. Met behulp van CrowdWatcher is het wereldwijde aanbod van crowdfund projecten op eenvoudige en overzichtelijke wijze beschikbaar.

Frans Wieringa, oprichter en CEO van CrowdWatcher: “In het huidige economische klimaat is het voor ondernemers niet altijd makkelijk om kapitaal op te halen. Crowdfunding is voor veel ondernemers een goed alternatief om startkapitaal of een deel van hun financiering te realiseren. De vraag naar funding ‘in the crowd’ is echter weinig transparant. Dit is niet alleen het geval voor ondernemers op zoek naar kapitaal, maar ook voor geldschieters op zoek naar een nieuwe investering. Hierdoor kunnen investeerders en ondernemers elkaar slechts in beperkte mate bereiken. Door verschillende initiatieven samen te brengen in onze unieke CrowdWatcher app bieden wij een optimale afstemming van vraag en aanbod met als resultaat een versnelling in de realisatie van crowdfunding projecten wereldwijd. Momenteel wordt er per dag zo’n EUR 10 miljoen via crowdfunding opgehaald. In een efficiënte markt zou dit vele malen meer kunnen zijn.”

Naast het op efficiënte wijze bij elkaar brengen van vraag en aanbod biedt CrowdWatcher actuele informatie en nieuws over crowdfunding, een overzicht van nieuw aangemelde crowdfund projecten en kan men middels pushberichten op de hoogte worden gehouden van de status van een project.

Bij het live gaan van de CrowdWatcher app zijn 7.000 crowfund projecten beschikbaar. Hier zullen dagelijks circa 20 projecten real time aan worden toegevoegd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL