QlikView- komt met app LoanOwl

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/07/2013 12:56
QlikTech kondigt de beschikbaarheid aan van LoanOwl, een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor de financiële sector. Deze applicatie, gebouwd op het QlikView Business Discovery platform, is ontwikkeld door IPC Global, een QlikView Elite Solution Provider, en is wereldwijd beschikbaar via de online marktplaats QlikMarket.
LoanOwl van QlikTech biedt financiële dienstverleners binnen één app volledig inzicht in omzet, uitgaven, risk en compliance rondom het verstrekking- en acceptatieproces van persoonlijke leningen. Banken, verzekeraars en andere financiële instellingen kunnen LoanOwl inzetten om snelle en onderbouwde beslissingen te nemen en het verwerkingsproces van consumptief krediet te optimaliseren. Dat kan onder meer door het monitoren van alle details aangaande een krediet en het aanvraagproces op basis van polissen en richtlijnen.

Bovendien helpt LoanOwl het management van financiële organisaties bij het monitoren van medewerkerprestaties, gebaseerd op verschillende bedrijfsspecifieke criteria. LoanOwl draagt hiermee niet alleen bij aan alle aspecten van de verstrekking en acceptatie van persoonlijke kredieten, maar ook aan ondersteunende afdelingen zoals sales, operations en risk & compliance.
Read more: http://www.computable.nl/artikel/producten/business_intelligence/4771970/1277145/qlikview-komt-met-app-loanowl.html#ixzz2Y4bNOijC

reactie XEA.nl
SAP-specialist Ctac in Den Bosch heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met QlikTech, dus CTAc vaart er ook wel bij.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL