Hou gouden en zilveren munten goed bij

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/06/2013 09:36
Goud en zilver hebben weliswaar betere tijden gekend, maar dat wil niet zeggen dat we goud en zilver zomaar aan de deur moeten uitkieperen. Ondanks de zwakke prijsevolutie is er nog altijd relatief veel vraag naar gouden en zilveren munten, ook in Europa en de Verenigde Staten.
Jim Rogers, chairman van Rogers Holdings en auteur van het "Street Smarts: Adventures on the Road and in the Markets" adviseert om gouden en zilveren munten goed bij te houden. Haast om bij te kopen is er vanzelfsprekend niet, maar verkopen zou Rogers ook niet doen.

Bijkopen doet Rogers alleen wanneer de prijs verder zou dalen. De goudprijs is gedurende 12 jaar op rij in prijs gestegen en is het ongewoon dat een asset klasse gedurende een zo lang periode in waarde toeneemt.

De huidige correctie komt dan ook niet onverwacht. Maar de lange termijn vooruitzichten voor edelmetalen zien er nog altijd prima uit, aldus Rogers.

Moneytalk.be » Beursnieuws »



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL