Ron Paul: Alles zal nog veel, veel, veel slechter worden

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/06/2013 08:42
Dr. Ron Paul zijn politieke carrière eindige vorig jaar in het U.S. House of Representatives. Maar hij blijft actief en is nog steeds een grote voorstander om de problemen aan te pakken in plaats van ze voor zich uit te schuiven. Heel het systeem van schulden en monetarisering is gebaseerd op consumptie, en als de bevolking niet wil consumeren, zal de overheid het wel doen. Dit kan echter niet blijven duren, aldus Ron Paul.

De heersende opvattingen van de laatste 50 jaren zijn consumeren, schulden en geld printen. Deze opvattingen zullen niet snel veranderen waardoor de problemen alleen maar veel, veel, veel slechter worden. Meer en meer mensen beseffen dat het systeem vals is en gaan op zoek naar andere oorden waar de vrije markten nog van kracht zijn. Dit zal de situatie alleen maar erger maken.

Einde dollar

Er zullen echter niet genoeg mensen zijn die voor de juiste aanpak zullen stemmen, daarom dat de situatie zal verslechteren totdat alles in elkaar zakt en de dollar een duik maakt. De bevolking aanzetten tot consumeren is het enige middel dat de Federal Reserve en de regering nog hebben, maar dit zal en kan niet blijven duren.

Als de dollar in elkaar klapt, zullen de mensen niet op zoek gaan naar een andere fiatmunt. De euro, de Yen of S.D.R.’s zullen niet het rijk van de dollar overnemen. Mensen zullen op zoek gaan naar waardevolle, tastbare activa zoals goud en zilver besluit Ron Paul.

door R. Hendrickx



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL