“Euro is nog altijd veel te duur”

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/04/2013 09:46
De bekende Amerikaanse investeerder Joe Lewis, actief als fondsbeheerder bij Tavistock, kreeg in het programma “Fast Money Halftime Report” de kans om een paar spraakmakende uitspraken te doen. De bailout van de Cypriotische banken was volgens Lewis “a lot opportunity” voor de US.

De beurs op Wall Street krijgt de kans om de voorschot op Europa nog te vergroten. De problemen met landen als Cyprus & Co zal nog lang op het Europees sentiment blijven wegen. Bij gebrek aan alternatieven zullen de Europese investeerders hun heil elders zoeken, bij voorkeur in de US.

Euro naar 1.10 dollar

Maar er liggen volgens Lewis nog andere opportuniteiten te wachten, bijvoorbeeld in de vorm van het shorten van de Euro. Die Euro is nog altijd ‘overpriced’, de echte fair value zou eerder in de buurt van een range van 1.10-1.20 Dollar liggen. Met een voorkeur voor de onderkant van die range.

Lewis weer waarover hij spreekt, want hij heeft fortuin gemaakt op de forex markten. Momenteel heeft hij buiten short posities in de Euro ook nog long posities in de Mexicaanse Peso en short posities in de Yen. Lewis is naar eigen zeggen momenteel zelfs een agressieve koper van de Mexicaanse peso.

>>> Download uw Gratis Goudgids: KLIK HIER
zie op http://slimbeleggen.net/blog/2013/04/02/euro-is-nog-altijd-veel-te-duur/

 "Fast Money Halftime Report", actief als fondsbeheerder bij Tavistock, beurs op Wall Street, Cypriotische banken, Euro, fair value, Joe Lewis, Mexicaanse Peso, yen, ‘overpriced’

Reactie XEA.nl
Dit sluit vrijwel naadloos op onze visie aan.







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL