Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere goudprijs

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/03/2013 11:03
Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor goud. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere goudprijs.

In 1985 namen de ‘Robber Barrons’ de Russische economie over. Dit gebeurde door de transformatie van de KGB naar private bedrijven. De belangrijkste plaats om hun geld onder te brengen was Cyprus. Dit geld wordt nu aangevallen. Vergeet niet dat Putin een voormalig KGB-lid is. Dit is de grootste fout die het IMF ooit heeft gemaakt zegt Jim Sinclair.

Wat zou je liever bezitten momenteel, een bankrekening waar het IMF, de ECB of een andere overheid zomaar 10 % van af kan pakken of goud? Dit zal de goudprijs boven de $ 1.600 katapulteren. De manipulators van de goudprijs zullen dit met ongezien maatregelen proberen te voorkomen.

Het is heel gevaarlijk om dit soort spelletjes te spelen met de Russen. Zij zullen via de goudprijs azen op wraak. Volgens Jim Sinclair is dit de laatste keer dat we deze prijzen gezien hebben. De Russen beschikken over veel geld en zullen wraak nemen op het Westen door de goudprijs naar boven te stimuleren.
Ronald Hendrickx

Reactie XEA.nl
Waarom waarschuwen wij al voor teveel afhankelijkheid van Russisch gas en olie!!
Dit zijn de "wapens" die de Russen in de hand worden gegeven. Zij slaan terug en bepalen ons HUN strategie qua prijsstellingen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL