Informatiesessie The Catalyst Capital Group Inc. op 13 februari om onherroepelijk cash tenderbod en zorgen omtrent Homburgs herstructureringsplan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/02/2013 08:10
12 februari 2013 - The Catalyst Capital Group Inc. (“Catalyst”), een financiële instelling geregistreerd bij de Ontario Securities Commission als portfolio manager, kondigt vandaag aan dat zij een separate informatiesessie voor de Homburg obligatiehouders organiseert op de dag van de obligatiehoudersvergadering op woensdag 13 februari 2013 om mogelijke vragen van obligatiehouders te adresseren en bespreken met betrekking tot het door Catalyst uitgebrachte tenderbod en haar zorgen omtrent het herstructureringsplan van Homburg te bespreken.

Sinds Catalyst haar tenderbod heeft gelanceerd, heeft reeds een significant aantal obligatiehouders haar obligaties aangemeld voor het tenderbod. Met de verlenging van de aanmeldingstermijn vorige week tot 14 februari, geeft Catalyst de obligatiehouders die het tenderbod mogelijk nog overwegen meer tijd om hun obligaties aan te bieden.

Om dit verder te faciliteren en mogelijke vragen van obligatiehouders te beantwoorden, heeft Catalyst een afzonderlijke informatiesessie ingepland voor de Homburg obligatiehouders op de dag van de obligatiehoudersvergadering op 13 februari 2013. Deze informatiesessie wordt gehouden in het World Trade Center, Strawinskylaan 1 te Amsterdam, direct na afloop van de obligatiehoudersvergadering die door de Trustee wordt georganiseerd. Naar verwachting zal de informatiesessie om 17.30 uur aanvangen.

Verdere informatie met betrekking tot de informatiesessie is te vinden op de website www.verkoophomburgbonds.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL