Homburg Capital B.V. introduceert een nieuw Nederlands vastgoedfonds

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/10/2010 17:44
Homburg Capital B.V. introduceert het vastgoedfonds Homburg MediArena dat investeert in een nieuw gebouwd televisie studiocomplex in Amsterdam. Het fonds heeft een beoogde looptijd van 5 jaar, terwijl het pand voor 10 jaar is verhuurd aan Endemol.
Endemol heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende wereldspeler in de productie- en entertainmentindustrie. De onderneming is gevestigd in meer dan 25 landen en produceert 40.000 uren televisie per jaar die over meer dan 400 netwerken worden uitgezonden.

Het directe beleggersrendement, dat op kwartaalbasis aan de deelnemers wordt uitgekeerd, wordt begroot op jaarlijks circa 8,1%, het indirecte beleggersrendement op circa 2,2%. Het verwachte totaalrendement komt hiermee op circa 10,3% per jaar.

De totale aankoopprijs inclusief kosten bedraagt € 13,9 miljoen. Het emissievolume bedraagt € 7,9 miljoen. Het fonds wordt gefinancierd met circa 43% vreemd vermogen.

Deelname is mogelijk vanaf € 10.000,- exclusief 3% emissiekosten. Het beursgenoteerde Homburg Invest Inc. heeft zich gecommitteerd om voor minimaal10% van de beschikbare participaties te gaan intekenen.

Het prospectus van Homburg MediArena voldoet aan de standaarden van de Stichting Transparantie Vastgoedfondsen (STV) en is gedeponeerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Homburg Capital B.V. (www.homburg.nl) heeft een doorlopende vergunning van de AFM en is in Nederland al jarenlang marktleider in het structureren van vastgoedbeleggingsproducten.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL