Nieuwe Eur 300 miljoen krediet faciliteit voor Wegener

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/04/2005 17:57
ABN AMRO Bank N.V., Banque LBLux S.A., Fortis Bank (Nederland) N.V., ING Bank N.V. en NIB Capital Bank N.V., tezamen de "Mandated Lead Arrangers", zijn gemandateerd om een EUR 300 miljoen gesyndiceerde krediet faciliteit te verstrekken aan Koninklijke Wegener N.V.

ABN AMRO Bank N.V. en ING Bank N.V. zijn benoemd tot Co-ordinators en Bookrunners voor deze transactie.

De faciliteit is onderverdeeld in een EUR 240 miljoen 5 jaars revolverende faciliteit en EUR 60 miljoen in ancillary faciliteiten. De faciliteit zal dienen ter herfinanciering van bestaande schuld inclusief de achtergestelde converteerbare obligatielening.

Wegener heeft geen (voorwaardelijke) zekerheden gesteld. De faciliteit zal, in principe, jaarlijks met EUR 15 miljoen per jaar worden afgelost. De nieuwe faciliteit geeft Wegener de flexibiliteit om gedurende de looptijd van de faciliteit geplande investeringen uit te voeren, waaronder de noodzakelijke vernieuwing van drukpersen en investeringen welke samenhangen met de beoogde joint venture van krantenactiviteiten in de Randstad.

De Mandated Lead Arrangers hebben zich gezamenlijk gecommitteerd om de faciliteit ten bedrage van EUR 300 miljoen te verstrekken aan Wegener, onder voorbehoud van de gebruikelijke voorwaarden. Zij zijn voornemens de faciliteit verder te syndiceren aan additionele relatiebanken van Wegener.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL