De Vries Robbé Groep tekent intentieverklaring voor overname resterende belang Shops At Work

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/10/2006 19:09
De directies van De Vries Robbé Groep NV (DVRG) en Shops At Work BV hebben een
intentieverklaring getekend voor de verkoop van de resterende aandelen Shops At Work BV. Medio 2005 werd door DVRG al een belang van 50,12% verworven. Shops At Work is een online retailer. Op dit moment is Shops At Work actief met een aanbod van ICT- en Consumer Electronics producten.
Met de koop van het resterende belang is een bedrag van 2.750.000 euro gemoeid. Dit belang zal worden gefinancierd middels uitgifte van 750.000 aandelen DVRG.
Shops At Work verwacht over 2006 een omzet van circa 8 miljoen euro, een groei van meer dan 100% ten opzichte van 2005. De verwachting is voorts dat het operationele resultaat vanaf het laatste kwartaal 2006 positief zal zijn. Voor 2007 wordt opnieuw een forse omzetstijging verwacht.
De verwerving van het volledige belang in Shops At Work past goed binnen de huidige strategie van DVRG. DVRG ziet in online retailing een groeimarkt en beschouwt deze activiteiten als kernactiviteit.

Over Shops At Work
Shops At Work ontwikkelt en exploiteert sinds 2003 webshops voor eigen rekening en risico. De operationele webshops worden gepresenteerd via één portal, www.shops.nl. De huidige shops bieden ICT- en Consumer Electronics producten. Zowel de programmatuur als de organisatie lenen zich voor
uitbreiding met andere producten die passen in de volgende domeinen: Huis en Tuin, Lichaamsverzorging, Mode, Beweging, Eten en Drinken en Media. Met de Kijkshop is eerder een overeenkomst gesloten voor de exploitatie van www.kijkshop-ict.nl. Er vindt overleg plaats over uitbreiding van één tot tien winkels waar producten kunnen worden afgehaald.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL