De Vries Robbé Groep: Samenwerking Shops at Work en Kijkshop

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 29/06/2006 09:09
Samenwerking Shops at Work en Kijkshop
· Kijkshop-ICT.nl – Nieuwe webshop
· Internetprijzen voor iedereen
· Resultaat samenwerking Kijkshop en Shops AT Work

De Vries Robbé Groep NV bericht dat een samenwerkingsverband van Kijkshop.nl en Shops At Work, een 50,1% deelneming van De Vries Robbé Groep NV, tot stand is gekomen. Vanaf begin juli kan de Nederlandse consument op de nieuwe webshop Kijkshop-ICT.nl terecht voor ruim 50.000 ICT-producten. Shops At Work levert daarbij de artikelen die verkrijgbaar zijn via Kijkshop-ICT.nl en korte tijd later ook via een aantal Kijkshopwinkels.

Vernieuwend bij Kijkshop-ICT.nl is dat een combinatie wordt gevormd met enerzijds de presentatie van producten in een aantal Kijkshops én anderzijds de mogelijkheid om in de Kijkshops ook bestellingen te plaatsen via de daar aanwezige computerterminals. Daarmee wordt ingespeeld op de nogal eens gehoorde klacht dat artikelen die uitsluitend bestelbaar zijn via het Internet niet vooraf bekeken of gevoeld kunnen worden.

Kijkshop-ICT.nl gaat begin augustus van start in de Kijkshop-vestigingen in Capelle aan den IJssel en in Utrecht. Bij Kijkshop-ICT.nl bestelde artikelen kunnen desgewenst afgehaald worden bij de deze vestigingen. Later dit jaar zullen ook nog andere Kijkshop-winkels worden ingezet bij Kijkshop-ICT.nl.

De combinatie met Kijkshop-winkels maakt betere verkoopondersteuning mogelijk en hanteert verkoopprijzen die gangbaar zijn op het Internet. De lagere prijs maakt deze vorm van aankopen doen extra aantrekkelijk voor de consument.

Over Kijkshop
In 1973 werd in ‘s-Hertogenbosch de eerste Kijkshop-vestiging geopend. Het winkelen achter glas, de eerste virtuele winkelformule ter wereld, bleek een enorm succes en we hebben momenteel dan ook ruim 110 vestigingen door heel Nederland. Kijkshop is onderdeel van Retail Network B.V. Tot deze groep behoren meer dan 600 winkels onder de namen Siebel, Lucardi, Perry Sport en Prénatal.

Over Shops At Work
Shops At Work ontwikkelt en exploiteert webshops voor eigen rekening en risico. Zij behoort inmiddels tot de top-10 van Nederlandse ICT-webwinkels. De strategie is gericht op verder groei Shops at Work streeft steeds naar het leveren tegen de beste prijs met behoud van service en kwaliteit.

Over De Vries Robbé Groep NV
De Vries Robbé Groep NV is een investeringsmaatschappij, die zich richt op de productie en verkoop van ICT gerelateerde producten, de exploitatie en handel in vastgoed alsmede het revitaliseren van en het investeren in bedrijven. Met ingang van 2006 richt De Vries Robbé Groep NV zich tevens op nieuwe activiteiten op het gebied van de infrastructuur.

De Vries Robbé Groep N.V. is genoteerd aan de Euronext te Amsterdam, fonds code 37028
Bron DVRG.









Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL