De Vries Robbé Groep N.V. sluit eerste kwartaal 2005 met positief resultaat.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/07/2005 07:38
DVRG sluit eerste kwartaal 2005 met positief resultaat.
De raad van bestuur van De Vries Robbé Groep N.V. bericht dat het eerste kwartaal 2005 wederom met een positief resultaat is afgesloten. Het resultaat eerste kwartaal 2005 is fors hoger dan in 2004 geprognoticeerd..

De gerealiseerde resultaten over het eerste kwartaal en de ontwikkeling van het tweede kwartaal 2005 rechtvaardigen, dat de verwachting voor geheel 2005 naar boven kan worden bijgesteld. De Raad van bestuur handhaaft haar verwachting dat voor geheel 2005 een forse stijging, van de bedrijfsopbrengsten en het netto resultaat worden gerealiseerd, ten opzichte van 2004.

Door Tie Holding NV zijn heden, overeenkomstig de financieringsafspraken van 2004, twee miljoen aandelen geconverteerd, van het totaal van vijf miljoen stuks. In 2004 is de in 5 miljoen stuks TIE aandelen converteerbare lening verkregen voor een bedrag van één miljoen Euro.

Vandaag is bekend geworden dat het door RT Company NV aan haar aandeelhouders aangeboden crediteurenakkoord is aangenomen. Door de Vries Robbé Groep NV zal voor ca. 20% tot 30% worden deelgenomen in de door RT Company NV binnen besloten kring te plaatsen converteerbare lening van 15 miljoen Euro. De conversiekoers is gesteld op Euro 0,01 per aandeel.

De Vries Robbé Groep NV zal haar halfjaarbericht 2005 op 31 augustus publiceren.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL