Persbericht De Vries Robbé Groep

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/12/2004 08:46
De Vries Robbé Groep N.V. verwacht op 20 december 2004 een overeenkomst te tekenen met woningbouwcoöperatie Woonplus uit Schiedam voor de herontwikkeling van de winkellocatie Parkweg te Schiedam. De financiële resultaten van deze overeenkomst zullen eerst in 2005 een bijdrage leveren.

Vanwege de volatiliteit en ter bevordering van het handelsvolume en de omzet van het aandeel De Vries Robbé Groep NV wordt het door De Vries Robbé Groep nog steeds nodig geacht om een liqiditeitsprovider aan te stellen. De omzet bedraagt sedert de opheffing van de noteringmaatregel op 5 oktober 2005 gemiddeld 19.000 stuks aandelen per dag, exclusief de onderhandse plaatsing.

Van een aantal groot aandeelhouders is bekend dat zij bereidt zijn aandelen uit hun pakket, dat niet onder de lock-up regeling valt, aan de markt toe te vertrouwen. De free-float zal hierdoor toenemen tot ruim 20% van het aantal uitstaande aandelen bestaan. Het belang van de CEO de heer Tóth bedraagt thans 76,94% van de uitstaande aandelen.

Eerder is door De Vries Robbé Groep NV gepubliceerd over een reverse stock split op instigatie van Euronext NV. Sedert de verwerving van het Talpa-belang in Spyker Cars NV, heeft de koers van het aandeel De Vries Robbé Groep NV zich meer dan tien beursdagen bewogen boven de koers van Euro 2,00 met een hoogste koers Euro 2,80. Als tot het einde van het jaar 2005 de koers van het aandeel voornamelijk genoteerd wordt boven een koers van Euro 1,00 zal het voorstel voor het uitvoeren van een reverse stock split worden teruggenomen.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL