Vilenzo International N.V. vraagt surséance van betaling aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/10/2004 08:44
Vilenzo International N.V. vraagt surséance van betaling aan

Vilenzo International N.V. laat weten dat de onderneming, in tegenstelling tot de meest recente verwachtingen, er niet

in is geslaagd de herfinanciering rond te krijgen. Dit betekent, ook gezien de marktontwikkelingen in combinatie met tegenvallende bedrijfsresultaten, dat er op dit moment onvoldoende perspectief is voor de continuïteit van Vilenzo. Derhalve is besloten surséance van betaling aan te vragen.

Bij Vilenzo is bekend dat diverse partijen belangstelling hebben getoond voor de activiteiten en merken. Hiermee behoort het geheel of gedeeltelijk voortbestaan van de activiteiten en merken tot de mogelijkheden.

Redactie XEA.nl, nagelomen bericht op 28/10/04 om 17.55 uur
Noteringsmaatregel Vilenzo International N.V.

De directie van Euronext Amsterdam heeft kennis genomen van de inhoud van het persbericht dat Vilenzo international N.V. vandaag heeft verspreid. Hieruit blijkt dat Vilenzo International N.V. surseance van betaling is verleend. De directie van Euronext Amsterdam heeft besloten om Vilenzo International N.V. met ingang van vrijdag 29 oktober 2004 een noteringsmaatregel op te leggen conform artikel 65, lid 2 sub a van het Fondsenreglement (het zogenaamde 'Strafbankje').




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL