Voedingsaandelen bieden goede beleggingskansen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 17/04/2008 10:43
De voedingsaandelen bieden nog steeds goede kansen voor de beleggers.
Vergeet niet in slechte tijden, "er moet altijd gegeten worden"!
Unilever heeft aan aantallen producten sterk teruggebracht, daar beginnen de vruchten rijp te worden en beleggers kunnen profiteren van een betere winstgevendheid bij Unilever. Ook Nutreco heeft de bezem door het bedrijf gehaald (de Vis) en welk bedrijf niet? CSM, Wessanen en de cijfers van Sligro geven aan, dat de supers ook goede zaken doen, daar zullen Ahold en Super de Boer ook van profiteren.
Beleggers die alvast een voorschot hebben genomen op die verbeterde situatie, plukken nu al de vruchten.
Bij andere sectoren is het afwegen, waar moet je in zitten, maar er liggen in de IT&ICT ook best kansen. Alleen daar moet de PR afdeling nog het een en ander leren. Er is nog nmaar ca. 20/25% geautomatiseeerd. Dus er is nog veel werk te doen.
Neem Imtech, die was tot EUR 10,34 afgestraft! Voor wat? In de AVA vertelde de CEO over zijn doel voor 2012.
Daar vielen de analisten over, was niet realistisch enkele geleden. Nu, zei de CEO v.d. Bruggen van Imtech hoor ik, "die doelen voor 2012 zijn te laag" wat moet je daarmee?
Zo worden beleggers ook veelvuldig op het verkeerde been gezet, veel beleggers blijven thuis.
Ook hoorden we daar dat er veel vraag was naar Microsoft Dynamics, daar werkt Imtech mee, maar ook Qurius, die is zelfs de nummer 1 als Europese spler in Microsoft Dynamics.
Bij Imtech was de opkomst goed 52% en bij KPN 48%, er komt verbetering, maar als je dan Wessanen met 13% neemt, dan zeg je weer, dat moet beter.
Want in die Algemene Vergadering v. Aandeelhouders kunnen vragen gesteld worden en leer je de mensen kennen, die er met jouw centen aan het werk zijn.
Voor en na de vergadering hoor je het meeste, maar dan moet je dat wel "leren", dat vragen stellen en luisteren
Ook de manier van de beantwoording is belangrijk.
Alles moet je leren, ook in dit vak. Wij van de redactie schrijven na de AVA's en BAVA's een verslag en zetten onze visie/gedachten die wij eruit hebben gehaald in dat verslag.
Doe Uw voordeel ermee.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL