KEI Groep reseller Tulip producten .

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/12/2003 10:49
Overeenkomstig de onlangs geïntroduceerde verkoopstrategie heeft Tulip Benelux BV een overeenkomst gesloten (per 24/11/03) met de Kei Groep in Groningen voor de ondersteuning en wederverkoop van alle Tulip producten en services binnen de educatieve markt.

De dienstverlening van Tulip is er op gericht om een zo optimaal mogelijk resultaat te creëren voor haar eindgebruikers. Juist hierom wordt er uitsluitend via een gespecialiseerde groep resellers gewerkt. Tulip gelooft erin dat de eindgebruiker hiermee uiteindelijk het beste af is. Naast een kwalitatief hoogwaardig product voegt de betreffende reseller waarde toe, dit conform de specifieke behoefte van eindgebruikers.
Zo werkt Tulip bijvoorbeeld samen met organisaties die zich gespecialiseerd hebben in de installatie en het beheer van computernetwerken, of met organisaties die specifieke softwarekennis hebben.

"De Kei Groep is actief binnen de educatieve sector, voor Tulip een benoemde niche markt. De aanpak van de Kei Groep spreekt ons erg aan omdat zij denken vanuit een oplossing voor de educatieve instelling in plaats vanuit producten.Verder vinden wij het van groot belang dat eindgebruikers terecht kunnen voor een volledig aanbod van diensten en producten zodat zij één aanspreekpunt hebben.", aldus Jasper Homma, sales director van Tulip Benelux.

“Basisscholen hebben momenteel geen behoefte meer aan tweederangs producten en dienstverlening. Net zoals het schoolgebouw, de onderwijsmethodes en het schoolbord, is ICT een belangrijk onderwijsondersteunend hulpmiddel geworden. Een hulpmiddel dat het gewoon moet dóen” aldus Jan Kruize, algemeen directeur van de Kei groep.
“Vandaar dat we blij zijn met de samenwerking met Tulip Computers” vervolgt Kruize. “Zowel in Servers, werkstations als notebooks worden door Tulip A-merk componenten gebruikt. Hierdoor ontstaan betrouwbare kwaliteits-producten met een lange life-cycle. Ons vertrouwen in deze producten blijkt uit het feit dat wij de complete on-site hardware service zelf uitvoeren. De samenwerking met Tulip is eigenlijk een logische stap in het verhogen en uitbreiden van ons kwaliteitsniveau en dienstenaanbod. Bovendien is Tulip een bekende naam in onderwijsland”.

Over de Kei Groep
De Kei Groep, gevestigd te Groningen, is een ICT-dienstverlener voor het Onderwijs. Zij verzorgt de inrichting en het beheer van computernetwerken voor scholen in het Primair Onderwijs. Hierbij spelen continuïteit en een hoge mate van beschikbaarheid van de ICT-middelen een belangrijke rol. Naast het installeren en beheren van techniek voert de Kei Groep ook de installatie van educatieve en administratieve software uit en geven ze opleiding in het gebruik. De school kan zich volledig concentreren op de gewenste functionaliteit in de klas.
De Kei Groep volgt nauwlettend de ontwikkelingen in zowel het Onderwijs als de ICT, en past haar dienstenpakket hierop continue aan. In de te maken keuze’s zorgt de Kei Groep steeds dat de school wordt geadviseerd wat noodzakelijk is en niet wat mogelijk is.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL