Nedfield dochter vraagt surséance van betaling aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 05/06/2009 16:24
Door 2L International BV, een 100% dochteronderneming van Nedfield NV, is op 4 juni 2009 surseance van betaling aangevraagd bij de rechtbank Utrecht. De rechtbank heeft daarop een voorlopige surseance van betaling verleend en een bewindvoerder aangesteld.

Deze surseance van betaling is door 2L International BV aangevraagd, zonder de aandeelhouders-vergadering en raad van commissarissen van 2L International BV hierover vooraf in te lichten of toestemming te vragen. Hierbij dient te worden aangetekend dat Nedfield de gevolgde procedure – c.q. de wijze waarop een en ander tot stand is gekomen - nadrukkelijk betwist. Nedfield is uiterst verrast door deze gang van zaken, omdat Nedfield in het verlengde van hetgeen zich eerder in Duitsland heeft voorgedaan, alternatieven voor de Nedfield groep aan het uitwerken is, die ook voor
2L International BV uitzicht bieden op een levensvatbaar toekomstperspectief. Deze alternatieven zal Nedfield nu bespreken met de aangestelde bewindvoerder.

Nedfield kan de gevolgen van deze nieuwe situatie op dit moment nog niet overzien. Zodra er meer duidelijkheid is over de gevolgen voor de Nedfield groep, zal Nedfield dit bekend maken.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL