TMG in het kort

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/09/2016 12:15
Wie we zijn
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een van de grootste mediabedrijven van Nederland, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé, VROUW, regionale dagbladen zoals De Gooi- en Eemlander, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en Noordhollands Dagblad, en de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM.

Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op nieuwsvoorziening, entertainment, videoproducties, e-commerce en vraag en aanbod in de particuliere markt, met bekende namen waaronder Upcoming, Dumpert, Relatieplanet, Gaspedaal en Groupdeal. Via Keesing Media Group geven we puzzelbladen en digitale puzzels uit in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Spanje, Groot-Brittannië, Italië en Noorwegen.

Onze missie is consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van gepersonaliseerde, relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Via internet, mobiel, film, geluid, print én crossmediaal. De behoefte van de consument staat centraal in de keuzes die wij maken.

Met sterke merken en sterke posities in onze contentdomeinen zijn wij een aantrekkelijke partner voor adverteerders, marketeers, contentmakers en distributiepartijen. Samen met hen creëren wij meerwaarde in de gehele keten, met een duurzaam resultaat voor alle betrokkenen als doel.

In 2015 realiseerde TMG een omzet van € 482 miljoen. De groep telt 2.049 medewerkers (fte). Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

tijd 12.17
TMG EUR 3,539 +0,002ct vol. 455
TMG bezit bij Sloterdijk veel grond.

zie meer info op www.tmg.nl

belangen in TMG
Bech N.V. 41.31% (Fam Puijenbroek)
J. Paarlberg 3.35%
Delta Lloyd 7.12%
Tweedy, Browne Company LLC stemrecht 4.71%
Navitas B.V. 5.01%
Totaal ca. 60% in vaste handen en de Grootaandeelhouder wilde NIET van de beurs af enkele jaren geleden. Misschien nu met zelf een laag bod te doen. Dat zagen we aan Batenburg. Ook de Fam. Puijenbroek die Batenburg weg haalde.
Dit konden wij vinden in het reg. van de AFM



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL