Simac, bezig met de Cloud? Vergeet het netwerk niet!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/09/2011 18:54
Cloud Computing. De hype van dit moment. Dat hoeven we u waarschijnlijk niet te zeggen. Wat we u wel willen zeggen is dat u het netwerk niet moet vergeten. U heeft immers niets aan de Cloud als u géén betrouwbare verbinding tussen u én de Cloud heeft. Let ook op de benodigde bandbreedte. Dat wordt vaak onderschat.

Landelijke dekking
Simac heeft een eigen netwerk gebouwd. Een netwerk waar u het voor het zeggen heeft. Ook een netwerk met landelijke dekking. Het voordeel? U kunt overal in Nederland goedkoop verbinding maken. Verschillende koppelvlakken worden ondersteund. Koper of glasvezel. Veel of weinig bandbreedte. Enkelvoudig of redundant. U zegt het maar.

Betrouwbare verbinding
Een bijzonder kenmerk van dit netwerk is dat het is gebouwd bovenop bestaande netwerken van verschillende providers. Het voordeel? U bent niet afhankelijk van één provider, u heeft een hogere beschikbaarheid en u heeft meer controle over het verkeer. Dat is volgens ons belangrijk voor het krijgen van een positieve ervaring met de Cloud.

Dichtbij een knooppunt
Natuurlijk hebben we goed nagedacht over ons ontwerp. De knooppunten liggen bij belangrijke datacenters in Nederland. Het voordeel? Deze datacenters zijn over het algemeen zelf een knooppunt met het Internet. Handig voor de Public Cloud. Ook zijn deze datacenters uitermate geschikt voor het bouwen van uw eigen Private Cloud.

Simac Cloud. Vandaag beschikbaar.
Simac Cloud Network Services is een onmisbaar onderdeel van elke Cloud-strategie. Laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden, de voorwaarden en de investeringen. Neem contact op met Sander van den Nieuwenhuijzen, Solution Advisor, (040) 258 29 11. Hij vertelt u er graag alles over. Natuurlijk ook over de andere Simac Cloud Services.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL