Simac Techniek NV: Overname Phobos definitief

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/05/2011 20:38
Simac Techniek NV uit Veldhoven en Phobos Groep BV uit Den Bosch hebben vandaag een overeenkomst getekend waarmee Simac 100% van de aandelen van Phobos overneemt.
Simac versterkt met deze overname haar marktpositie op het gebied van ICT-applicaties. Phobos is al 15 jaar actief op dit gebied met het ontwikkelen, implementeren en beheren van op SAP gebaseerde applicaties. Phobos heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in specifieke oplossingen voor de zorgmarkt. Dit is een belangrijke doelmarkt van Simac. Daarnaast beschikt Phobos over een SaaS (Software as a Service) platform waarop klanten uit meerdere branches gebruik maken van door Phobos beheerde SAP applicaties.
Voor Simac betekent de overname van Phobos een belangrijke uitbreiding binnen het segment ICT-applicaties. Phobos verwacht in 2011 met ongeveer 55 medewerkers een omzetniveau te bereiken van € 7,0 miljoen. De overname wordt gefinancierd vanuit bij Simac beschikbare liquide middelen en bestaat naast een initiële koopsom uit een deel dat afhankelijk is van de winst over 2011. Simac en Phobos verwachten dat klanten en potentiële klanten van Phobos positief zullen reageren op de overname.
Directie Simac Techniek NV



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL