Aanstelling Hans Stellingsma binnen de directie van Simac Techniek NV

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 28/04/2011 18:30
Vanaf 1 mei 2011 zal de heer Hans Stellingsma worden aangesteld binnen de directie van Simac Techniek. Hij zal naast Eric van Schagen (CEO) en Michael van Kasteren (CFO) lid zijn van de holdingdirectie. De uitbreiding heeft te maken met de ambities van Simac. Naast autonome groei betreft dit de voorgenomen overname van Phobos in Den Bosch. De heer Stellingsma zal actief richting geven aan deze belangrijke groeigebieden en tevens enkele werkmaatschappijen aansturen op basis van een 50% dienstverband.
Hans Stellingsma is momenteel lid van de Raad van Commissarissen van Simac Techniek NV. Deze functie zal hij neerleggen met ingang van 30 april 2011. De Raad van Commissarissen zal de vacature vooralsnog niet invullen en bestaat dan uit drie personen.
Hans Stellingsma is geboren in 1956, is zelfstandig ondernemer en heeft diverse toezichthoudende functies bij technologische bedrijven en non profit instellingen. Hij heeft in het verleden uitgebreide ervaring opgedaan in de ICT-branche, onder meer bij Microsoft, KPN en Atos Origin.
Directie Simac Techniek NV



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL