Simac, video binnen uw bedrijf?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/02/2011 09:10
Bent u al bezig met video? Een niet voor de hand liggende vraag voor ons IT-ers. Toch zal video ook ons leven in de komende jaren in toenemende mate beïnvloeden. Bedrijven en instellingen zullen meer en meer gebruik gaan maken van dit medium. Om te communiceren met medewerkers, leveranciers én klanten. Het is wachten op de vraag vanuit uw organisatie. Die vraagt komt. Vroeg of laat.

Kant-en-klaar
Men wil een eenvoudige oplossing voor het distribueren van video. Naar een kleine besloten groep of een groot publiek. Rechtstreeks of op verzoek. Het liefst via internet en natuurlijk met een hoge kwaliteit. LifeSize VideoCenter is ‘s werelds eerste kant-en-klare oplossing voor het opnemen, verspreiden en publiceren van High Definition (HD) video.

Druk op de knop
LifeSize VideoCenter is eenvoudig in gebruik. De gebruiker bepaalt zelf waar, wanneer en hoe de video wordt vertoond. Letterlijk met één druk op de knop kan worden begonnen met de opname. Een tweede druk op de knop stopt de opname. De video is dan klaar voor gebruik! LifeSize video integreert ook met YouTube. Dat maakt het bekijken van de video ook voor de kijker eenvoudig. Live of naar een opname.

Hoge kwaliteit
De ongeëvenaarde hoge kwaliteit van LifeSize VideoCenter maakt het kijken naar een video een prettige ervaring. Het plezier van kijken naar High Definition, zonder schokkerige beelden. VideoCenter ondersteunt tot twintig opnames in High Definition. En VideoCenter kan tot duizend (1000) High Definition video’s verspreiden. Gelijktijdig en in hoge kwaliteit. Dat is waar een kijker op zit te wachten!

Bekijk het zelf!
Zien is geloven. Dat geldt zeker voor LifeSize VideoCenter. U kunt ons bellen om ons democenter te bezoeken. U bent van hart welkom. Maar u kunt ook ons bellen om LifeSize VideoCenter dertig dagen zelf eens flink aan de tand te voelen. In uw eigen omgeving. Dat bieden wij u kosteloos aan. U gelooft u ogen niet. En als u hoort wat LifeSize VideoCenter kost, dan geloof u ook uw oren niet. Vandaar dat we zeggen: bekijk het zelf!

Interesse? Neem dan contact op met: Stephen Meindert, solution advisor Video & Unified Communications, email: stephen.meindert@simac.com


Computable
Simac en BT
Om een goed overzicht te hebben van de it-omgeving en de relaties tussen de systemen, is Friesland Bank bezig een configuration management database (cmdb) in te richten. De hardware van EMC wordt ook aan deze cmdb gekoppeld. Friesland Bank migreerde onlangs zijn storagehardware van EMC Symmetrix DMX naar Symmetrix VMAX, dat meer data aankan. De onderhouds- en veranderingsprocessen worden uitgevoerd door vier partijen: EMC voor opslag, Simac voor IBM-servers, BT voor internetbankieren en de bank zelf.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL