Epicor kondigt openbaar bod aan op alle aandelen in Scala Business Solutions

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/12/2003 08:38
Irvine, California, USA, en Amsterdam, Nederland - 12 December 2003: Epicor® Software Corporation (NASDAQ: EPIC) en Scala® Business Solutions NV (Euronext: A.SCALA) hebben vandaag bekend gemaakt dat Epicor een vriendelijk openbaar bod uitbrengt op alle geplaatste en uitstaande aandelen in Scala. De biedprijs per Scala aandeel bestaat uit een bedrag in contanten van US$1,823 plus 0,1795 Epicor aandelen en is onderhevig aan een aanpassingsmechanisme zoals hieronder beschreven.


Op het component van de transactie dat uit Epicor aandelen bestaat, is een aanpassingsmechanisme van toepassing, welke de Scala aandeelhouders beschermt tegen een waardevermindering van Epicor aandelen tot 20%. Iedere waardevermindering van de Epicor aandelen, voorzover deze valt onder de drempel van US$10,21 per aandeel (zijnde de slotkoers van het aandeel Epicor op 13 november 2003) gedurende de periode van 10 beursdagen eindigend 2 volle NASDAQ beursdagen voor de dag dat de aanmeldingsperiode eindigt, zal worden gecompenseerd in contanten door middel van een verhoging van de biedprijs tot maximaal US$ 0,3665 per aandeel.


De creatie van een globale marktleider in het middensegment van de markt

Door de fusie ontstaat in het middensegment van de markt de grootste onafhankelijke aanbieder van "collaborative enterprise resource planning" (ERP), "customer relationship management" (CRM) en "supply chain management" (SCM) applicaties gebaseerd op het Microsoft's .NET platform en Web services.


"De combinatie van Epicor en Scala creëert een sterke internationale speler in het middensegment van de markt die onze klanten een continue toegang geeft tot ondernemingsgerichte oplossingen, die een grotere waarde voor hen en onze aandeelhouders tot gevolg heeft" aldus George Klaus, Chief Executive Officer en President van Epicor. "In het bijzonder zijn we erg blij met de synergie die tussen beide bedrijven bestaat voor wat betreft onze complementaire productlijnen. We zullen doorgaan met de ontwikkeling, ondersteuning en verbetering van iScala producten en Epicor's huidige producten. Op de lange termijn zullen we toekomstige productontwikkelingen op het gebied van Microsoft.Net en web services identificeren die de functionele synergie tussen de producten van de gecombineerde bedrijven op dat gebied verhogen."






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL